Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Love Actually vidím akorát v použité mozaice a vánoční tématikou, ale jinak je Love the Coopers více klasický americký vánoční film s mírným indie feelingem. Některé příběhy jsou lepší (osobně se mi nejvíc líbil ty s Amandou Seyfried a Olivií Wilde), některé horší (teenageři a zbytečná děcka), ale jako celek to je přeci spíše jen průměrné. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama