Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro vánoční filmy, vždy hlasuju pro šťastný konec, a současně mám rád tyhle vztahové konverzačky. Občas jsem sice zklamán, pokud film ani v jedné z těchto rovin nefunguje, ale Trable rozhodně nejsou ten případ. Lehkou rukou načrtnutá koláž rozehrává lásku a vztahy ve všech její rovinách jako mix komedie a dramatu. Současně je velmi dobře vyladěným koktejlem okamžiků ze života (kdy jsem se usmíval tím vědoucím pocitem "to znám, to je jako u nás") a zcela nereálných a nepravděpodobných filmových zápletek, které mohou fungovat opravdu jen ve vánočním filmu. Jsa ve věku kdy jedny problémy a pocity už chápu a ty druhé jsem ještě stále nezapomněl, mohl jsem prožít trable o vánocích snad se všemi generacemi rodiny Cooperových a ještě se u toho pobavit a taky trochu dojmout. Pro mě mnohem lepší než třeba Vánoce naruby. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Film, který jen velice špatně kopíruje filmy kopírující Lásku nebeskou. K té se to ani nepřiblížilo, protože to nebylo, na komedii, ani vtipné (zasmál jsem se párkrát, ale není to ono, když si řeknete "Konečně nějaká trochu vtipná hláška"), ani romantické (ne, že se lidi začnou nechutně líbat a říkat klišé, to nestačí). Navíc byl příšerný i soundtrack, jedna strašná píseň dokonce hrála celá dvakrát. Nejhorší ze všeho však byl totálně tempo a plynulost degradující vypravěč, jehož identitu odhalíte až na konci a buďte si jisti, že tato scéna, zejména, když se nad tím zamyslíte, tomu všemu (a především celému závěru) nasadí korunu! Dvě hvězdy... za co? Jedna za některé dobré herce a jedna za pár slušných scén a dialogů. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, co má být vtipné na rodince, kde každý člen (snad krom Goodmana) je buď protivný, nebo zamindrákovaný, či sebelítostivý. Pošahaná rodinka, která ve výsledku nemá žádné skutečné starosti a jen si je cucá z prstu svým debilním chováním. Konec je pak klasický americký kýč, kde si všichni uvědomí, jak se vlastně mají rádi a najednou jsou lusknutím prstu všichni šťastní a zazvonil konec... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama