Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, snad trapná novodobá náhražka něčeho na způsob Lásky nebeské. Nulový humor, romantika, vánoční atmosféra. Přitom vcelku kvalitní herecké obsazení.Olivii Wilde hned vzpomenu třeba ve filmu "Third Person", kde hrála milenku Liamovi Neesonovi a hned mám před očima vášeň, ale toto je opravdu děs. A ten petrolejový filtr filmu tomu taky nepomohl. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY PŘEMÝŠLÍM O VŠECH RODINÁCH, CO SPOLU SEDÍ U VEČEŘE. V KAŽDÉM DOMĚ, V KAŽDÉ RODINĚ SE ODEHRÁVÁ JINÝ PŘÍBĚH...“ /// Film o tom, že Vánoce nemusí bejt jen šťastný a pohodový. Teda… vono to samozřejmě jinak než happy endem skončit nemůže (Vánoce kurva! Přece nebudou ukazovat mrtvý děti! Nebo snad…), ale musíme se k němu propracovat. Nejlíp přes příběhy lidí různýho věku, kteří se nakonec sejdou. Takže ti starší vzpomínaj, ti mladší taky… a vzývaj (hledaj) lásku (současnou, minulou, budoucí) a (zřejmě) i štěstí. Trable o Vánocích asi nebudou tím pravým filmem k oslavě Vánoc. Snad jen pro ty, kteří každodenně s potěchou masturbujou nad nashromážděným množstvím (třebas drobných) křivd. Nebo jim v manželství vypršela doba trvanlivosti. Jedná se totiž o vobčas nudnou (ale vánoční!) dramatickou romanťárnu, ve který si všichni uvědomí, že… prostě si něco uvědomí. Bejt lepším člověkem? Dobrá… (ale jenom na Vánoce!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někoho jsem ztratil(a). 2.) Nevím kde hledat na Štědrej den lásku. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama