Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (911)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tahle série už dost ztrácí síly a podle mě už nemá co nabídnout, proto se značně uchyluje do bizardních scén, které mají film vyzdvihávat nad předešlými pokračováními, ale myslím že u pětky či u šestky už byl vrchol únosnosti a tohle je opravdu už moc. Neskonale nerealistické a tím pádem strašně rozčiluje a film si prostě neužijete. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly mě - navzdory jejich debilitě a obsahové bezcennosti - do jisté míry bavily. Osmička už definitivně kolonizovala území plytké komerční povinnosti, z níž si o týden později člověk pamatuje ledva mimino v letadle a honičku s ponorkou. Z čehož je zábavné jen to první. Nic moc, na 136 minut. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Další nadupaná akční jízda, která je tu s námi už neuvěřitelných 16 let a snad nikdy neskončí. A taky nemá proč. Všechno funguje, jak má, a série je rozjetá na x dalších dílů dopředu. Když 16 vydělíme 2, dostaneme 8. díl, a dvojka je přesně počet let, jaký mají jednotlivé díly mezi sebou rozestup - milé zjištění. Osmička je prostě další akční nálož se skvělými herci, kteří diváka prostě baví, a je potřeba si ji užít na maximum a neřešit (ne)logiku, ale to už jsme přeci dávno pochopili. Dwayne Johnson a Jason Statham ve svých rolích excelují a dodávají tomu ještě větší grády, což je jenom dobře, protože se pořád v rámci série jedná o novější tváře. Jedeme dál! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po dvou sračkodílech jsem z toho málem vycouval, pak se ale pobavil - je tu tak nějak všechno, co od podobnýho popkorn hajpu chcete a tentokrát to funguje. Mix hlášek, napálených explozí a honiček, tuny rozmlácených luxus autíček, s trojtou porcí akčních hrdinů, synem Clinta Eastwooda, kundíma lokacema, navíc přehlednější rychlostí a zběsilostí... je ideální kino vypínačka... škoda prvoplánovýho bejby humoru pro bandu teploušů a maminek. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fantasticky natočená pitomost, která mě neskutečně baví. Dokonalé triky dávají i těm nejbizarnejším scénám punc reality. Snaha scenáristy, který přes všechny ty šílenosti dokáže udržet příběh v jasně daných kolejích, o invenci je obdivuhodná. Rock a Statham vynikají jak v hláškách tak přátelském pošťuchování. Diesel jede klasiku. Točí film pro radost a ještě vydělává. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (44)

  • První film ze série Rychle a zběsile, který nemá potitulkovou scénu. (ArsenalEagle)
  • Severoamerické tržby byly 226 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 1,236 mil. (NIRO)
  • Lehký tank, ve kterém se prohání Tej (Ludacris), se jmenuje RIPSAW. Ripsaw je malý rodinný projekt společnosti Howe & Howe Technologies. S tímto vozítkem se již jednou při natáčení setkal i Dwayne Johnson (Hobbs), a to ve filmu G.I. Joe 2: Odveta (2013). (Michelin.S)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama