Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 5
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 5

Recenze (91)

dom156 

všechny recenze uživatele

Ode zdi ke zdi, takto bych všech 55 dílů okomentoval. Dlouho trvá, než si člověk k některým postavám vytvoří vztah, některé (primárně Clary, ti celou dobu leze na nervy). Slabší díly střídají silnější. Kdyby vše skončilo v polovině třetí série, mohlo by být i lepší hodnocení, nicméně posledních 12 dílů je totální vymejvárna mozků, což musím zohlednit v hodnocení. Jako celek vychází to jako průměr a doporučení spíše pro teen publikum. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ma to svoje lepsie a horsie momenty. A je fakt, ze Clary, Simon a obcas aj Jace mi dost piju krv. Ale Isabelle, Magnus a Alec su uzasni a jednoznacne sa to kvoli nim oplati pozerat. A taktiez Rafael je zabavny a Lydia tiez nie je na zahodenie. Tiez sa mi paci, ako zatial riesia vztah Aleca a Magnusa, ktori su dovod, preco som serial zacala pozerat. Vizualne je to krasnea bojove sceny sa im tiez celkom daria. A aj herci su skveli. Snad im to vydzi aj do druhej serie. ()

Reklama

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Mladí, krásní a talentovaní zachraňují (ne)lidské pokolení před neodvratně se blížící zkázou. Nic proti nejprofláklejšímu story-arcu současnosti, ale postavám chybí styl, hercům schopnosti (což jak uznáte může představovat docela problém), scénáři jakákoliv nadstavba, která by jej oddělila od tuctu stejně plytkých a povrchních záležitostí. Abych jenom nehanil. Všichni vypadají fakt sexy, a to za jakýchkoliv okolností, takže hádám, že úkol splněn :) ... Nejoblíbenější postavy: viděno před pár týdny a jména všech zúčastněných jsou ztracena v mlze zapomnění .... Takže asi tolik .... 1. Série: 50 % ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, některé horší. Má to dobré scény a pak to má scény, u kterých nevěřícně kroutíte hlavou, jak to mohli natočit. Někteří herci jsou lepší/sympatičtější a pak tam máte takové jako Katherine McNamara. Ve výsledku jsem taková rozpolcená. Nemůžu úplně tvrdit, že se mi to nelíbilo, jenže natočené to nebylo nijak skvěle. Naplácali tam toho hodně, místy jsem se ztrácela a taky mě to nechytlo, abych se těšila na každý nový díl. Moje největší výtka je pravděpodobně herečka v hlavní roli, nejen, že neumí hrát, ještě je děsně nesympatická. No jsem zvědavá co budou nastrkat naplácat do druhé série. 3* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tuctový ničím výnimočný teen emo/homo seriál, ktorý naväzuje na kinoprepadák Mortal Instruments. Radšej by som si bol dal ďalšiu časť či dve z pôvodného filmu, ako tento seroš. Dopozerané len kvôli záujmu o príbeh ako taký, inak nič moc ála Magicians, ktorý tiež lákali na ďaleko lepší seriálový zárez, akým sa nakoniec stali. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Nephilim jsou bytosti poprvé popsané v hebrejské (židovské) Bibli, kde se o nich mluví především v knihách „Genesis“ a „Numeri“. Oproti lidem se vyznačují velkou výškou a fyzickou silou. Obvykle jsou považováni za potomky padlých andělů a lidských žen. Samotné slovo nephilim lze přeložit jako „obři“. (vojtaruzek)
  • Slova, kterými Valentýn Morgenstern (Alan Van Sprang) popisuje, jak to vypadlo po smrti („Byl jsem v temnotě, nebylo tam nic než stíny a já jsem byl jedním z nich.“) jsou stejná, která v knižní předloze po svém oživení použil jeho syn Jace. (vojtaruzek)
  • Jonathan „Sebastian“ Morgenstern (Luke Baines) umí dle knižní předlohy mimo jiné česky. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama