Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 10
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 10

Recenze (91)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Zatím to není tak strašné určitě dám seriálu šanci ale teda mohli by si odpustit ty přihřáté písničky a preobsadit tu zrzavou pizdu,které sice je pekelně sexy ale hereckého talentu posbírala tolik asi jako Rytmus toho hudebního. Ale démoni jsou moc pěkní a seriál má celkem slušné tempo. Zatím tedy 45% ()

katka74 

všechny recenze uživatele

Na první 3 díly jsem jen nevěřícně koukala a kroutila hlavou. Asi jsem nikdy a nikde neviděla horší herečku, než představitelku hlavní hrdinky v tomto seriálu. Jace jako postava není šťastně napsaný, v podstatě jen tajně miluje a souží se láskou ke Clary (nechápu, proč??). Nejlepší postava Magnus, jejich lovestory s Alecem byla jediným důvodem ke sledování dalšího dílu. Simon asi nejlepší výkon ze všech mladých a krásných, ze starší generace byl hodně fajn Luke. Dokoukala jsem z povinnosti, když už jsem se do toho dala, přeci to nevzdám. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Ma to svoje lepsie a horsie momenty. A je fakt, ze Clary, Simon a obcas aj Jace mi dost piju krv. Ale Isabelle, Magnus a Alec su uzasni a jednoznacne sa to kvoli nim oplati pozerat. A taktiez Rafael je zabavny a Lydia tiez nie je na zahodenie. Tiez sa mi paci, ako zatial riesia vztah Aleca a Magnusa, ktori su dovod, preco som serial zacala pozerat. Vizualne je to krasnea bojove sceny sa im tiez celkom daria. A aj herci su skveli. Snad im to vydzi aj do druhej serie. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsou moje dojmy následující: nevyrovnaný seriál, jehož tvůrci jsou evidentně značně rozpolcení a tak nějak nevědí, na jaké publikum vlastně míří. Na jednu stranu tu máme jednoduchou zápletku, dost často pitomé dialogy a "bojové" scény, které by sežralo maximálně malé dítě, na stranu druhou sexy oblečky vnadných krasavic a žhavé erotické hrátky... Když k nevyrovnanosti připočteme ještě neschopnost scénáristů budovat napětí a neskutečně nesympatickou a otravnou hlavní hrdinku (do jejíž role byla obsazena osoba, kterou ani nebudu nazývat herečkou), nevypadá to s výsledkem hodnocení pro Shadowhunters moc nadějně. Naštěstí celkové skóre seriálu zvedají fajn vedlejší postavy (jmenujme hlavně Magnuse, Aleca, Simona a Izzy) a především dynamika mezi Magnusem a Alecem, jejichž "něco" mě zajímá mnohem víc než to, jestli se pipinka Clary dá, nebo nedá dohromady s poněkud slizkým Jacem. Jen kvůli "Malecovi" se pustím do další řady... Druhá hvězda je za další vedlejší charaktery... A protože dneska je venku krásně a svítí sluníčko, přihodím ještě hvězdičku třetí, ačkoliv si ji parta lovců stínů pravděpodobně nezaslouží :) ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Dokoukala jsem 3 série po 21 dílech lovců stínů. Co mě mile potěšilo je to, že se seriál oproti jiným docela věrně drží knižní předlohy. S první sérií jsem měla dost problém, stejně jako s postavami, protože Clary bych nejradši profackovala hned na začátku, Jace mi neseděl vizuálně, ale Magnus Bane a Alexander? Pecka, skvělé herecké obsazení. S příchodem 2.série navíc dostal seriál mnohem lepší spád, lepší efekty, démony i akce. Skvělý odpočinkový seriál, když potřebujete něco nenáročného u čeho nemusíte přemýšlet. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)
  • Divák si může všimnout rozdílné barvy očí Jace Waylanda (Dominic Sherwood), hercovy oči mají rozdílnou barvu i ve skutečnosti, tento efekt se nazývá heterochromie. (Clowers)

Reklama

Reklama