Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože to s tými jadrovými volovinami bolo celkom cez čáru, ale nevadí! Radcliffe sa v mojich očiach týmto definitívne zbavil Harryho nálepky. On je asi fakt dobrý herec, lebo ja som mu to proste veril. Aj všetkým tým nímandom okolo neho.Nenáročný filmček, ktorý si asi o dva týždne nebudem vôbec pamätať, ale udržal ma v strehu (a občas aj napätí) celý čas. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka poucna exkurzia do nacistickych organizacii v sucasnom USA, ktora ale v ziadnom ohlade nejde prilis do hlbky a ani nie je nejak nekompromisna. Napriek zavaznej teme to nakoniec pôsobi dost neskodne a zaver je dokonaly happyend. Tvorcovia si mali zobrat priklad zo slov jednej z postav. Ked chces na nieco upozornit, tak by si to mal urobit svojimi cinmi a nie len prazdymi kecami. A v tomto filme vsetci ti nacisti len naprazdno kecaju. Nedôjde ani na to najprimitivnejsie zmlatenie nejakej mensiny. Zabavnym vrcholom filmu je odhalenie hlavneho kecala, ktory ma svoju vlastnu show na internete. Takze hlavnym plusom filmu je pre mna prekvapivo Daniel Radcliffe, ktoreho prilis nemusim ale s vyholenou hlavou a tragickym pohladom pôsobi dost uveritelne. 6/10. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna na tenhle typ filmu měla náladu a chuť, protože se mi to docela líbilo. Jediné, co bych filmu vytkla je hlavní herec. Daniel byť je to skvělý herec, do téhle role se nehodil a dokázala bych si představit kohokoliv jiného. Být já v jedné z těch skupin, tak si prostě říkám, že na tom mrňousovi, který je až moc chytrý a kultivovaný mi prostě něco nesedí. Když dám ale Daniela stranou, tak to bylo dobré. Místy trochu utahané a nudné, ale díky Danově herectví se to dalo zvládnout. Možná bych uvítala více skupinových akcí a akce všeobecně. Zátah na konci byl nejlepší z celého filmu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plusy: presvedčivý Daniel Radcliffe, dobré typy hercov stvárňujúcich skinhedov, agentov FBI a rasistov (byť mocným hollywoodskym producentom, obsadzujem Chrisa Sullivana do každého tretieho filmu) a dosť napínavé okamihy, kedy tuhne krv v žilách. Mínusy: viaceré postavy a dejové línie šumia do stratena a nakoľko je scenár dosť podriadený realite, odpyká si to napríklad finále, ktoré je veľmi komorné (ale nakoniec možno, svojím spôsobom, o to napínavejšie). ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

S lepším obsazením by se to možná dalo, ale tento film mě nijak nenadchnul. Náckovská tematika v US je oproti například Kultu hákového kříže zpracovaná velmi křečovitě a místy i nudně, absolutně bez nápadu. Herecké výkony nic moc, film nemá moc co nabídnout, plešatý Harry Potter v bomberu to opravdu nezachrání. Nu což, zase jednou zklamání. 3/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama