Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Harry Potter prešiel k Tomukohonetrebamenovať a ide bojovať za čistú rasu. Naoko. V Martensoch a bombere. Na každom kroku trúsi jednu múdrosť za druhou a na všetko ma pripravený pohotový argument. Pán situácie. Až na to, že takýto chytrolíni nechodia v Martensoch a na pochody. Celá tá policajná akcia postavená na predstavách jednej premotivovanej blondsky ( inak,čo robili ďalšie oddelenia? ) mohla dopadnúť všelijako a na jeden moment si to skutočne divák aj začne myslieť ( tak premotivovaná že nečíta komenty? ). Zvyšok boli aj tak len bláboly bielej rase a o tom, ako s tým chcú niečo spraviť. Neskoro chalani, keď sa k vám dostane Potter, dostane sa k vám už asi každý. 3 z 5 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že film nepotrebuje vždy len veľa peňazí zainvestovaných do projektu na to išlo. Daniel Radcliffe je veľmi talentovaný herec a myslím si, že v tomto filme veľmi dobre všetko dokazuje. Je zaujímavé sledovať ako sa jeho postava mení a vyvíja spolu s jeho tajnou misiou. A myslím si, že jeho herecký výkon a jeho postava Nata sú najlepšie elementy filmu. A nakoľko sa film sústredí hlavne tam, myslím si, že to funguje veľmi dobre. Aj ostatní herci sú celkom fajn. Toni Collette tu nemá takú dobrú rolu ako mala minulý rok v Glassland, ale aj tak mám pocit, že je celkom okey. Ostatné postavy... možno by sa na ne mohol film trošku viac sústrediť no na druhú stranu mám pocit, že sa dozvieme o každom celkom dosť a záverečný twist je celkom dobrý. Viem si predstaviť k filmu sa vrátiť, má veľmi dobrú myšlienku, veľmi dobrý film rovnako k tomu, v akom svete dnes žijeme a je vidno, že napriek menšiemu budgetu to chceli urobiť poriadne. Ja si myslím, že film je hodný vášho času. Čeknite si ho. Hodnotenie: A- ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

S lepším obsazením by se to možná dalo, ale tento film mě nijak nenadchnul. Náckovská tematika v US je oproti například Kultu hákového kříže zpracovaná velmi křečovitě a místy i nudně, absolutně bez nápadu. Herecké výkony nic moc, film nemá moc co nabídnout, plešatý Harry Potter v bomberu to opravdu nezachrání. Nu což, zase jednou zklamání. 3/10. ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Začnu jako Tuax. Já jsem spokojený. Pokud z toho oškubete určitou snahu na(š)roubout strach na rozdílné větve, dostanete zase trochu jiný pohled do světa lidí. Věřících lidí a jejich přesvědčení, u kterého nezáleží na staří ani na inteligenci. Radcliffe je schopný a už se nemůžu dočkat Švýcaráka. Srovnávat to s nedabovaným Kultem hákového kříže by nebyl dobrý nápad a ruka se vám z toho taky nejspíš neztopoří, ale šanci bych tomu dal. Tři. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Hajtla, klucí! Jmenuji se HáPéčko a jsem stopadesáticentimetrový vyschlý chcípák, co v bombru vypadá jako maskovací pytel na golfové hole. Ale!!! Mám už na čele jeden blesk, když si vedle něho mrdnu druhý, trochu pokrčím nos a nakrabatím čelo, myslím, že budu Hamrdskín jako z katalogu od Mártense! Tak co kdybych se mezi vás kapku infiltroval?„ „Jasná páka, Hery, my, skíni, jsme dost vypatlanci, tak ti toho skřetoárijce hustě žerem. A když nás konečně naučíš správně vyspelovat Tymotymekvej, můžeš být z fleku náš expert na radioaktivní izotopy.“ „Príma, hoši, a teď pojďme dokopat pár dvoumetrových negrů, když už jsem takový ramenáč …“ *** Nebýt kapky toho kástingového a scénáristického kokotismu, byl by Hery Potrat a Řád vyrachtaných neonacistů lehce nadprůměrnou, i když vcelku lacinou exkurzí mezi zaoceánské Vandase, jejíž nevyvážená zábavnost osciluje někde mezi prdelí a Skrytou identitou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno