Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam nehral toporný Patrick, čo by dedič nehereckého výrazu, tak to mohla byť aspoň priemerná teenage romanca. Ale Patrick sa neoslobodí. Dokonca ani v novinách o ňom nepíšu ako o hercovi, ale ako o potomkovi známeho anabolikára, ktorý sa zas niekde v bare ožral a preklátil ešte menej známu hviezdičku ako on sám. Patrick teda ostáva jedným z lídrov novodobého hnutia s názvom Povolanie syn. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická dráma, ktorú som chcel vidieť hlavne z dôvodu účasti Arnoldovho syna. Podoba tam je, ale je zaujímavé, že v niektorých momentoch mi pripomínal otca, ale občas som v ňom videl i jeho mamu. Herecky je na tom o dosť lepšie než otec Arnold, ale je isté, že väčšia hviezda nikdy nebude. Film je dosť predvídateľný, pripomína skôr rozprávku, ale neurazí. Príjemný, pozerateľný priemer. 60%. ()

Reklama

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Jestli si na něčem občas malinko ulítnu, tak jsou to určitě podobné romanťárny... Scott Speer už mě jednou dostal a to tehdy u Step Up Revolution, kdy poprvé tahle taneční série dostala nějaký náboj a jakoby nebyla úplně mimo normální svět.. Ovšem s druhým snímkem, který od něj vidím je to ještě o úroveň intenzivnější zážitek... Příběh o láce mezi hvězdičkou Disney Channelu a "jednou Arnieho kopií". Nejprve jde o generický žánrový romantický příběh, který si jen zahrnuje neokoukané téma vzácné nemoci, nicméně postupně to dostane takový náboj.. A jak to? Zase díky hudbě.. Tak moc miluji spojení hudby a lásky ve filmech! Od té doby co se to začne motat okolo zápisníku not, tak ten jejich vztah má kouzlo. Přenést něco tak hrozně smutného do příležitosti. Představit si, že smrt je součást a žít okamžikem.. Neuvěřitelně dobrý balanc mezi romantikou a dramatem. Tohle mi v tom film sedlo.. A že se nakonec tvůrci nebojí dovést příběh až do takového bodu je jen bonus. A Songa pro Charlieho? No, tak to je jedna z nejkrásnějších skladeb, co jsem kdy slyšel💔. Příběh plný emocí, který chytá za srdíčko. 80% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama