Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, že buď koukám na variaci Everything, Everything s trošku pozměněnou dysfunkcí nebo na film, který je cílený na diváky, kteří vidí svůj vůbec první romantický film, tzn naprosto generický příběh se všemi zaběhnutými klišé, které lze v tomto ranku vyhrabat. V druhé polovině se mi přecejen povedlo naladit na onu romantickou linku a poměrně dobře jsem se bavil. Tenhle film se rozhodně nezapíše jako milník svého žánru, ale podobných jednohubek poslední dobou spíše ubývá, takže za mě palec nahoru...70% PS: Patrick Schwarzenegger si není ani fyzicky, ani herecky podobný s, vy víte s kým, a klidně bych se nezlobil, kdyby ho čekala nějaká zajímavá kariéra u filmu, samozřejmě mimo akční žánr (ovšem i takový Dylan O'Brien dokázal, že to jde). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně staromódně pojatá romantika s idealizovanými postavami a s prvkem, který je v posledních letech zatraceně v kurzu. Jeden z právě se poznávajícího páru totiž trpí nějakou zatraceně vážnou chorobou. Bella Thorne, do které jsem se zabouchl, trpí vzácnou nemocí, která jí nedovoluje vyjít na slunce. Dávno mi není šestnáct, navíc se pokusím ignorovat, že její dosud platonické lásce nepřijde divné, že nikdy nejela vlakem, nikdy nebyla na studentské party, koncertě nebo se nekoupala venku, jenže ono to funguje. A poměrně sympaticky. Není to tak komplexní a osudové, ovšem (menší) emocionální nálože se dočkáme. Prostě teď a tady jsem si to užil, Bella pokračuje v přirozeném pojetí jako třeba v podobně laděném Než jsem tě poznala Emilia Clarke, Shailene Woodley (Hvězdy nám nepřály) či v Now is Good skvostná Dakota Fanning. Mladý Arnie je sympaťák, i když stejně jako otec žádnou hereckou díru do světa neudělá. Scénář drží pohromadě, režie je solidní a diváctvo bude vyjma cyniků velmi spokojené. Já byl. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce. Katie trpí vzácnou nemocí a nesmí na slunce, přesto potká Charlieho a zamilují se do sebe. A je to nádherné sledovat, jak se sbližují, jak to mezi nimi jiskří, jak se do sebe zamilovávají. Ovšem ten smutný konec, bohužel to asi jinak nešlo. Ale bylo to nádherné a ještě teď mám slzy v očích. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdo říkal, že romantický film musí končit dobře? ... Hrozně jsem jim to přála. I když na romantický filmy vůbec nejsem, tohle mě bavilo a nechala jsem se do toho úplně vtáhnout. Děj, jehož konec byl velmi smutný, párkrát mi i slzička ukápla, byl krásný a plný emocionálních momentů. Ti dva to zahráli skvěle a láska z toho úplně vyzařovala! Za mě plný počet! ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama