Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdo říkal, že romantický film musí končit dobře? ... Hrozně jsem jim to přála. I když na romantický filmy vůbec nejsem, tohle mě bavilo a nechala jsem se do toho úplně vtáhnout. Děj, jehož konec byl velmi smutný, párkrát mi i slzička ukápla, byl krásný a plný emocionálních momentů. Ti dva to zahráli skvěle a láska z toho úplně vyzařovala! Za mě plný počet! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna,dojemna,ale aj smutna,taka je tato romanticka drama,musim priznat,ze aj nejake tie slzy som uronil,neslo to inak,dostalo ma to,obrovskym plusom je dvojica,ktora stvarnila hlavne postavy,nadherna Bella Thorne a sympatak Patrick Schwarzenegger,Arnoldovi sa syn vazne vydaril,takze skvely vyber hercov,ale i vedlajsich,cize jasna volba a buuuum 5 hviezdiciek...:-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Předem tohoto komentáře bych chtěl poukázat na to, že syn "rakouského terminátora" vůbec nevypadá jako syn rakouského terminátora, ale celkem s přehledem z něj zvlhne nejedno "nejensrdce" náctileté dívky. V tomto případě se jedná o romantický film, který pojednává o tom, že láska je nejen krásná, ale i svině, s jejímiž následky si neporadí ani nejmodernější medicína. Stačí jí chvilku podlehnout a už vám nepomůže ani svěcená voda. Film běží poměrně překotně dopředu, aby diváka dostal co nejdříve do své poloviny, kde se zpomalí a začne útočit na narychlo vybudované city, které by funovaly mnohem lépe, kdyby se nejednalo o film, ale o seriál, který by šel více do hloubky. (Ovšem to bych asi nedal). Nicméně, kdo rád bulí, bulet bude. Pak si otře slzy, vysmrká se a řekne: "Tfuj, to jsem si zase dala. Proč uč nejsou v trendu romanťáky jako Pretty woman, kde brečím úplně jiný druh slz?" ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama