Reklama

Reklama

Stopy spravedlnosti

  • Česko Nebezpečný cizinec (více)
Trailer 2

Jeho rodina se stala obětí IRA. Policie případ neřeší. Je čas se pomstít... (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (344)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Campbellova zkušeně uvařená, po akční stránce dobře okořeněná polévka. Z vlajky nula nula sedmičky odmáznul modrou, z čínské mlátičky udělal gentlemanského rudého bareta za zenitem, který psy svého nepřítele nejí, ale uspává a v rámci pomsty zabíjí jen potřebné (potkat ho John ve Vietnamu, vrací se k plukovníku Trautmanovi jen složená vlajka). Kdyby bylo na mně, bez druhé ingredience bych se obešel a tím by se to trochu zahustilo.. Během kariéry utržené vazy v rameni, zlomenina hrudní kosti, fraktura lebky, popáleniny na rukou, to všechno muselo Jackieho Chana hrozně bolet. Stejně jako mě, když se v úvodu pokoušel o charakterní herectví.. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jakmile Brosnan mezi zuby procedí "zasranej Číňan", zamíří celá IRA směr prdel. Jackie totiž není zasranej, ale pořádně nasranej.  Když vám totiž vyhodí do povětří posledního člena rodiny, nezbývá nic než spravedlivá odplata. A tak si zlomený neduživý stařík vzpomene na výcvik ze zvláštních jednotek a v irském kalendáři se opět objeví krvavá neděle.  Sympatický malý a zábavný akční film, jenž si vystačí s několika výbuchy a rvačkami a přesto ani na chvíli nenudí. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Dva uplne odlisne filmy v jednom. A strasne sa biju. Mohla to byt epicka a komplexna dvapolhodinova epicka mozaika alebo si tvorcovia mali vybrat. Bud mali tocit becko s Jackie Chanom v Rambo mode (nekecam) alebo politicky thriller o znovuzrodeni IRA. Obe su fajn, no dohromady je to bordel. Vyborny Brosnan ale milo prekvapil. 6/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Chan umí vážné role a velice mu sedí, jako příklad lze uvést fantastické New Police Story, ale tady má neskutečné štěstí že mu sekunduje výtečný Brosnan, jelikož scénář je opravdu vyloženě debilní. Občas jsem se docela nahlas smál, jak jeden šedivý a schrbený moula otravuje každého jak filcka po festivalu Trutnov a myslí si, že se kvůli jeho dceři snad posere celý svět. Brosnanovi jako nějakému náměstkovi bůh ví na jakém úřadu projde v klidu všechno, od plánování všelijakých politických tlaků až po vraždu. Vyšetřování je podivné a vůbec to celé dává smysl jak manuál k videu v japonštině. V 21. století naprosto nemyslitelné, co se ve filmu děje. Brosnan hraje drsnýho bejvalýho teroristu a před Chanem se tam div nepočůrá strachy. No když přestanu píčovat, akční scény mají říz, celé to vypadá na rozpočet slušně a ubíhá to rychle. Chtěl jsem dát trojku, ale okolo 80. minuty se to rozjede víc a začalo mě to na plno bavit a Chan tu akci pořád v nohách má. Jednohubka kterou nadhodnotím ani nevím proč. Chan má lepší filmy a Campbell taky. 70% slabších. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste mi v kanceláři odpálil zasranou bombu?" Když chce IRA spravedlnost, tak vzduchem lítají domy nebo autobusy. To dá rozum, to chápe každej Brit, kterej chce mít klid. Tady to ale IRA přehnala. Probudila v týpkovi, kterej po večerech připravoval v restauraci chutnýho Bóbika, specialistu pro boj ve vysoký trávě. A rozjela se hra, která mě hodně bavila. Srandy jsem si teda moc neužil, ale když jde o pomstu, terorismus, zradu a nevěru, tak ty vtípky snad ani tolik nepotřebuju. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama