Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 4

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (694)

InJo 

všechny recenze uživatele

Přestylizované a překombinované. V některých jednotlivostech vyloženě skvělé (akce, soundtrack), jako celek ale sotva průměrné (dějové zvraty jsou s blížícím se koncem čím dál tím křečovitější a nepochopitelnější). Chad Stahelski se v druhém Johnu Wickovi projevil jako výrazně soustředěnější a důmyslnější režisér. S citem pro konzistentní atmosféru, nápady i mimo rámec akčních scén a nadprůměrnou schopností gradovat děj. Leitch oproti tomu budí dojem, že ho zajímají jen přestřelky, bitky, honičky a audiovizuální sexy pozlátko. Nicméně pro zaryté fanoušky Charlize Theron (můj případ) je Atomic Blonde přesto povinnost vidět. Ta ženská je prostě bohyně! ;-) 60 % ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Atomic Blonde sice disponuje zajímavým vizuálem a neotřelým prostředím, ale zdaleka diváka nezaujme tak, jak by chtěla. Nechybí tu násilí, odhalené sexuální hrátky, či hra na více stran, to je pravda. Každopádně se Leitchovi nepovedlo tyto prvky uspokojivě zkombinovat a ve finále dostanete jen lehce nadprůměrnou podívanou. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dosti složitý špionážní snímeček, který táhne kupředu jako buldozer skvělý casting v čele s dokonalou Charlize, která do své role dává úplně všechno. Musím říci že Atomic Blonde se mě postupně čím dál více zarýval pod nehty až jsem byl nucen si jej pustit po skončení zase pěkně od začátku. 10 minutová akční sekvence bez jediného střihu je pomyslným vrcholem co letos v akčním žánru bylo k vidění. Zapomeňte na nového Bourna, dejte spát Johnu Wickovi. Charlize si to neskutečně dává na schodišti, v bytě a následně v automobilové honičce. Skvělé! PS: Vůbec jsem to filmu nečekal, ale další projekce budou nutností a upřímně tenhle film v mých očích vyroste spíše než Dvojka Johna Wicka. 75% PS: Soundtrack! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tohle byl od začátku jasný adept na nejslabší článek z filmového výběru 6. ročníku Filmového víkendu ČSFD. Téměř dvouhodinový pohled na cynickou blondýnu, co sem tam někoho zastřelí nebo uhodí mi nepřišel moc k chuti. Charlize Theron patří určitě obdiv za odvedené bojové scény, ale co naplat, když to vše bylo zabalené v takovém pustošedém deprimujícím kabátku. Tohle mi zkrátka nesedlo! ___ (Filmový víkend ČSFD 2017, Letní kino Boskovice) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

John Wick v dámském provedení. Charlize Theron nám poslední roky dokazuje, že umí i akční role. David Leitch to pojal po svém. Akce je sice super, ale příběh pokulhává. Je to celé moc překombinované a postavy se neustále podráží. Charlize ale svou roli zvládá skvěle. Je to dost fyzické a je vidět, jak ji v soubojích dochází síly. James McAvoy tu hraje dobrého šmejdíka. Sofia Boutella se tady jako agentka francouzské rozvědky docela předvedla. Celkově má film dobrou atmosféru Berlína konce 80. let. I hudební podklad je vhodně zvolený. Jo a je to podle komixu. "Miluju Berlín." ()

Galerie (57)

Zajímavosti (28)

  • Koordinátorem kaskadérů a režisérem druhého natáčecího štábu byl Sam Hargrave. Jeho bratr Daniel Hargrave se natáčení zúčastnil jako kaskadér. Oba mají ve filmu malou roli a byli také členy týmu, který vytvářel bojovou choreografii. (Rominator)
  • Pôvodne sa mal vo filme objaviť aj anglický hudobník a spevák David Bowie. Ten však ponuku na poslednú chvíľu odmietol a krátko na to zomrel. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel v Berlíně, Budapešti a dalších místech v Maďarsku. (JohnSmith)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama