Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (164)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt smutné, když si vzpomenu na to, jak kvalitně seriálový zaklínač před 4 lety zahájil svou pouť. Ale tým okolo Lauren Schmidt postupně ukázal pravou barvu. A tou jest bohužel absolutní plivanec do tváře původní knižní sérii. Opravdu jako jediný klad ve všech třech sériích mohu vyzdvihnout Cavilla. On jako jediný věděl, s jakou monumentální sérií má co do činění. A hlavně Geralta ztvárnil způsobem, jako by z oka vypadl knižní předloze. Jinak nenalézám žádná jiná výrazná pozitiva. Jasně, hlavní postavy pořád patří k tomu nejlepšímu (vztah s Yennnefer to drží nad vodou), ale ostatní je přímo kolosálně zpraseno! Vedlejší linky tragické, chvílemi nedávající sebemenší smysl. A ta rádoby akce? Já vám fakt nevím, ale ani jedna bitka se nedala měřit s potyčkami z první série (zejména ta na tržišti s Renfri se pořád vyjímá na výsluní). A ta digitální krev a strašné CGI? To mi též nejde na rozum, když si vzpomenu na štědrý rozpočet. Jo, ono už s Cavillem to stojí za houby. A teď si, dámy a pánové, představte, že v příští sérii už nebude. Tím jest zaděláno na průser jako vrata. Za mě si třetí série odnáší průměrných 5/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvych pat uvolnenych epizod tretej serie, bolo mimoriadne slabuckych. Siesta do kompenziu priehrstim akcie, dalsia dava priestor Ciri a jej halucinaciam nuz a v tej zaverecnej sa toho opat zhutni prilis vela, aby opat nevyriesila nic, ale "navnadila" na dalsiu seriu. Celkovy dojem az na dve casti je pre mna velkym sklamanim. A podla hodnoteni nie som sam. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač castingově čímdál debilnější, až se za hlavu člověk musí chytat (v doprovodu debilních vysvětlovacích, de facto rasitických, smysl nedávajících keců od Lauren Schmidt v médiích a na sockách si tu hlavu rovnou urvat), tak kolem a kolem přece jen lepší než 2. série. Je tu míň nudných epizod, drží se to víc knížky (třebaže se kdo ví proč rozhodli nejvěrnějc adaptovat zrovna tu nejnudnější část předlohy), důraz je tu konečně kladenej vesměs převážně na ty zajímavý postavy... přesto si ale 3. série z tý předchozí spoustu neduhů přenesla - kupříkladu nesmyslný odskoky z akčních a napínavých částí do částí, kde se nic děje, což naprosto zabíjí jakýkoli pokusy o budování atmosféry a... inu... napětí. Celý to pak často působí jako rutinní pásová výroba bez pokusu o nějaký slušnější řemeslo. Což ještě notně doplňujou nesmysly ve scénářích, jako třeba Geraltovo (ne)vypořádání se s Riencem v první epizodě, kde jsem měl už doopravdický nutkání kousnout se do zadku, jak to nedávalo smysl. Nicméně je třeba ještě pochválit hudbu - aby ne, když se tentokrát přidal i Percival (toliko ke kecům, jak chtěj bejt odlišný od herní adaptace). ()

ElStupido odpad!

všechny recenze uživatele

Máme tu další sezónu americké telenovely o vědmákovi Geraldinovi, cikánské kouzelnici Jenifr a jejich adoptované dcerce Džamile. Nemohl jsem se dočkat! Až je zase uvidím, jak se hledají a zachraňují pořád dokola. Ty dvě scény z knížek, co tam dali... mohl jsem si oči vykoukat! Naštěstí je tam oproti knížkám hodně epické akce, třeba když bbw černoška vyčaruje dort a hodí ho na nilfgárďana, nebo když černokněžník Ábrfortz použije zaklínadlo a změní se z bělocha na afghánce. Tolik zajimavych lidi tam bylo! Osud je spojil! všechny. Ale nebézpečny síly se je snaži rozdělit! Fandové her můžou skákat a nadšením si rvát vlasy, když se tam sem tam mihne postava z her, jen aby záhy trapně chcípla. Aspoň zbyde víc času na intrikaření lóže čarodějek s obličeji krásnými jako chodidlo. Každý ví, že tohle jsou ty scény, které dělají zaklínače zaklínačem. Né nějaký albín, mečem se ohánějící, filozofující o nesmrtelnosti chrousta. ()

TostTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že to jde z kopce s tímhle seriálem. S první a dokonce i tou druhou sérií jsem byl spokojený a můžu říct, že i dost nadšený. Ale to o téhle sérii už říct nemohu… Ubylo monster i akce a v příběhu se začínám fakt ztrácet, je tam plno nesmyslů a věcí co vůbec nesedí. A to že odchází Cavill snad asi ani nechci komentovat, protože pro mě je to zrovna on kdo to celé táhne. 6/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama