Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stojím pevne za tvorcami seriálu a za Cavillovým Geraltom mi bude ľúto asi toľko, čo za výmenou na poste jeho kobyly. Len dúfam, že ustoja hlúposť nemalej skupiny divákov a zdarne ukončia tú skvelú vec, ktorú začali a ďalej rozvíjajú. Vôbec nie dokonalá a predsa neodolateľná Sapkowského séria je totiž PRESNE tým materiálom, ktorý si žiada tu zvolený prístup... ale tak vysvetľujte to polo-sčítanému obecenstvu a hollywoodskej hviezde (ktorá sa tvári ako neviem aký veľký fanúšik a potom predvádza herecký výkon hodný tak akurát štvrtého herného pokračovania). Držím palce, nepoľavujte, dobre to robíte! ()

ElStupido odpad!

všechny recenze uživatele

Máme tu další sezónu americké telenovely o vědmákovi Geraldinovi, cikánské kouzelnici Jenifr a jejich adoptované dcerce Džamile. Nemohl jsem se dočkat! Až je zase uvidím, jak se hledají a zachraňují pořád dokola. Ty dvě scény z knížek, co tam dali... mohl jsem si oči vykoukat! Naštěstí je tam oproti knížkám hodně epické akce, třeba když bbw černoška vyčaruje dort a hodí ho na nilfgárďana, nebo když černokněžník Ábrfortz použije zaklínadlo a změní se z bělocha na afghánce. Tolik zajimavych lidi tam bylo! Osud je spojil! všechny. Ale nebézpečny síly se je snaži rozdělit! Fandové her můžou skákat a nadšením si rvát vlasy, když se tam sem tam mihne postava z her, jen aby záhy trapně chcípla. Aspoň zbyde víc času na intrikaření lóže čarodějek s obličeji krásnými jako chodidlo. Každý ví, že tohle jsou ty scény, které dělají zaklínače zaklínačem. Né nějaký albín, mečem se ohánějící, filozofující o nesmrtelnosti chrousta. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt smutné, když si vzpomenu na to, jak kvalitně seriálový zaklínač před 4 lety zahájil svou pouť. Ale tým okolo Lauren Schmidt postupně ukázal pravou barvu. A tou jest bohužel absolutní plivanec do tváře původní knižní sérii. Opravdu jako jediný klad ve všech třech sériích mohu vyzdvihnout Cavilla. On jako jediný věděl, s jakou monumentální sérií má co do činění. A hlavně Geralta ztvárnil způsobem, jako by z oka vypadl knižní předloze. Jinak nenalézám žádná jiná výrazná pozitiva. Jasně, hlavní postavy pořád patří k tomu nejlepšímu (vztah s Yennnefer to drží nad vodou), ale ostatní je přímo kolosálně zpraseno! Vedlejší linky tragické, chvílemi nedávající sebemenší smysl. A ta rádoby akce? Já vám fakt nevím, ale ani jedna bitka se nedala měřit s potyčkami z první série (zejména ta na tržišti s Renfri se pořád vyjímá na výsluní). A ta digitální krev a strašné CGI? To mi též nejde na rozum, když si vzpomenu na štědrý rozpočet. Jo, ono už s Cavillem to stojí za houby. A teď si, dámy a pánové, představte, že v příští sérii už nebude. Tím jest zaděláno na průser jako vrata. Za mě si třetí série odnáší průměrných 5/10 ()

LukasKalasek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se to Netflixu povedlo. Kompletně zadupali do země jeden z nejúžasnějších fantasy světů, který existuje, nemluvě o znechucení skvělého příběhu tisícům fanoušků. Nikdy bych nevěřil, že si budu přát, aby už nikdy žádný zaklínačský seriál nevznikl. Přitom se jednalo o jednoduchý úkol, DRŽET SE KNIH, Sapkowskiho příběhy jsou na rozdíl od třeba R. R. Martina dokončené, tedy si scenáristi nemuseli vymýšlet vlastní příběh. Díky Hře o trůny a nyní i Zaklínači víme jak to dopadá, když si vymýšlí vlastní příběh, aniž by na to měli schopnosti nebo talent. Můžeme poděkovat panu Sapkowskimu, jehož neutuchající chtíč po penězích a chamtivost (stačí se vzpomenout na kauzu s CD Projektem) za tohle může. Měl by za to být předhozen ghoulům společně s celým vedením tohodle "seriálu" ()

papadoce 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria nás síce posunula v príbehu slušný kus dopredu a aj súbojov sa mi zdalo, že bolo málinko viacej, no napriek tomu ako celok kvalitatívne zaostala za prvými dvoma. Bolo to podľa mňa prevedením jednotlivých epizód. Navzájom boli dosť nevyrovnané a tak nejak málo záživné. Na mojom fandení Bielemu vlkovi to ale nič nemení. Teraz budem už len čakať či bude skôr štvrtá séria alebo štvrtá hra a dúfať v hru 😍, pretože čo si budeme klamať, Liam ? Ble. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)

Reklama

Reklama