Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (70)

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmm, lepší průměr. Yenefer v seriálu fakt nevěřím, že je čarodejnice, vypadá spíš jako protřelá manipulátorka a zlatokopka = teda trochu sociálně šikovnější ženská. Geralt vypadá furt totálně otrávenej a Marigold je dobrá buzna.... a kolem pořád strašně přečernochováno... černý dryády, černý elfové, černý rytíři, černý čarodějové... no to mě poser, jsem netušil, že v raným středověku bylo v Polsku tolik černochů... to je velký mínus tohodle seriálu. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem se těšil hodně, první setkání Geralta a Yenn. Na konci lehce zklamán, jelikož se mi zdá, že nějaká ta jiskra mezi oběmi postavami tam prozatím není, jestli to je tím, že oba herci k sobě nic necítí a neumí to pořádně zahrát, nevím. Avšak zde Yenn jako postava se ukázala tak, jak jí známe, tedy, že je schopna všeho pro své osobní cíle. Bohužel linka s Ciri je zde slabá, vyloženě se člověk těší, až se to vrátí zpět ke Geraltovi. Od Džina jsem čekal asi trochu více, ale popravdě, on ani ve hře nebyl zrovna nějak extra vyobrazen, tak chápu tu inspiraci tajemnem. 4*. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to....no jasne...magie! No keď som toto v českom dabingu počul chcelo sa mi smiať. Hráči prvého dielu si určité spomenú na čo narážam. Inak k epizóde nemám ,čo povedať. Možno nudnejšie a menej prepracované ako minulý diel ,ale stále sa to celkom vydarilo. Mám rovnakú výčitku ako k minulému dielu - niekedy sú tie efekty fakt k smiechu ( no u tohto a minulého dielu sú chybné scény v rádoch pár sekúnd takže som to schopný ignorovať). Po dlhej dobe som tiež vyskúšal český a poľský dabing a musím povedať ,že sú obidva vydarené. Ak vyberiete český ,ničím si neuškodíte ( možno sa aj párkrát nechcene zasmejete)... ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo zklamání...smrt Myšilova? Zabiják a psychopat Doppler? Co je tohle Hra o Trůny? +vyškrtnutí geniálních pasáží z povídky Poslední Přání? Jasně beru že některé věci musí změnit či zkrátit,ale nedát tam legendární první přání,kde Geralt jen tak něco plácl a znamenalo to "odejdi a vyhoň si ho" přeměnit na to že vyvolá znamení a odeženeho a bere se to jako přání? Nebo vyškrtnout legendární pošťuchování Geralta když s Yen mluvil v káďi změnit na společnou koupel? Či dokonce nelogičnost jak se dostali z vězení jen tak k domu včetně ignorování udělat scénu jak je Geralt v Yenn moci a dělá skopičiny? Ještě ani nezmiňuji drobnosti jako že džin vypadal jak blbej stín a že Geralt nepronesl hlášku že nesnáší portály..tohle jednoduše bylo zklamání co všechny nejlepší věci z povídky hodili někam pryč. 60% ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to dalším dílem tak nějak hezky odlehčilo. Akorát, že to tak nějak dohromady prostě zase nedávalo smysl. Hlavně to až skoro násilné seznámení Geralta s Yennefer. Tím že nějak postrádám znalosti k tomu abych určila, kolik času vůbec v seriálu uplynulo, se ztrácím například v tom, jak dlouho se Geralt s Marigoldem vlastně znají. Troufám si říct, že to (pokud mohu zatím ze seriálu soudit) na nějaké velké přátelství nevypadá, a proto mi snaha Geralta ho za každou cenu zachránit připadá trochu divná. O nějaké chemii mezi Geraltem a Yennefer se navíc nedá ani trochu mluvit. Dialogy tady válí sudy z kopce dolů a co chvíli zavadí o nějaký ten obrovský kámen. K smíchu je opět černý elf a další nová černá tvář zprzněné dryády oblečené jako amazonky ze sekáče. Ale abych to zase tak nekritizovala, musím říct, že jsem se v závěru alespoň trochu nasmála. Hodnocení: (3*) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V knižní předloze je zničena část města, zatímco v seriálu se bitva s džinem točí kolem Berrantova sídla. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama