Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (70)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze samostatných epizod. Tentokrát není opravdu příliš o co stát, snad kromě Yennefer, která má všeobecně potenciálu dost, důležité však bude určitě to, jak se s ním bude dále pracovat a rozvíjet její postavu. Tak jako tak je tu mytologie pramálo a v každém dílu minisérie nová jména a nové postavy, které přináší tak trochu chaos, ovšem v trestuhodném slova smyslu. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmm, lepší průměr. Yenefer v seriálu fakt nevěřím, že je čarodejnice, vypadá spíš jako protřelá manipulátorka a zlatokopka = teda trochu sociálně šikovnější ženská. Geralt vypadá furt totálně otrávenej a Marigold je dobrá buzna.... a kolem pořád strašně přečernochováno... černý dryády, černý elfové, černý rytíři, černý čarodějové... no to mě poser, jsem netušil, že v raným středověku bylo v Polsku tolik černochů... to je velký mínus tohodle seriálu. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa rozbieha 25 minút až orgiami v dome Yennefer, kde sledujeme prekvapenie a smútok istej postavy. Do 36. minúty vládne spoznávanie sa dvoch hlavných postáv. Ani potom, v 46. minúte napätie veľmi nenarastá, lebo boj proti nehmatateľnej hrozbe sa vyjadruje dosť ťažko, lepšie vyzerá rozhodne na papieri. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu nejhloupější ze všech hloupých hlášek v dějinách kinematografie: "Lovím džina protože nemůžu spát!" Snad už ani nemusím znovu psát že se Yennefer opět chová jako někdo jiný než Yennefer. Jsou tam retardované scény jako hromadný porno stovky vesničanů, které mě nutí pochybovat nad duševním zdraví tvůrců. Také to totálně boří i tak hloupou teorii z druhé epizody, že za každé kouzlo se platí. Při tom, kolik Moci by musela čarodějka spotřebovat na tak složité kouzlo, by už byla dávno mrtvá. Otravná je i šedá paruka Bílého vlka. Tvořící se vztah Geralta s Yennefer postrává špetku uvěřitelnosti a chemie mezi nimi je na nule. Velké zklamání je Cirin pobyt u dryád, odfláknutý a totálně osekaný z knih. Smrt Myšilova jen potvrzuje, že pro tvůrce mají konzistentnost totálně u zadku. 30% ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle seriálu panuje pozoruhodný kontrast dobrého a odpadního seriálu, pokud by se jednalo pouze o Geraltovu linku kde zabíjí příšery, potkává postavy z knih na svých cestách a poté by přišlo poslední přání, dal bych seriálu určitě 4 hvězdy. Matoucího přeskakování v časoprostoru, totálně random jihoamericko/africké indiánky bez jediného významu v ději, totálně random orgie, furt zbytečně vystrčený prsa aby to připomínalo hru o trůny, špatné přímořské bradavice, nedotaženost akčních scén, a atmosféra jak z omalovánky, dělají z této série podprůměrnou záležitost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Na vtip „Jaký je rozdíl mezi zaklínačem a vanou plnou hoven?“ odpoví Geralt (Henry Cavill): „Ah, tenhle znám“, avšak odpověď zůstane nevyřčena. Správná odpověď je „ta vana“. (NiWi)

Reklama

Reklama