Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak závěr trochu zklamal. Jasně, děj se přenesl zpátky na Kaer Morhen, takže si divák užil alespoň na chvíli tuto zaklínačskou základnu, ale scénáristicky mě to moc nepřesvědčilo. Kromě Geralta jsou zde všichni ostatní vyobrazení jako banda neschopných lidí. Zaklínači umírají jako na běžícím páse (?), dále se divák dočká dosti nelogických rozhodnutí. Linka se Ciri to dost zachránila, závěr s Divokým honem velice navnadil na třetí sérii. Pokud kolem toho vystaví hlavní příběhovou linku, tak se snad máme na co těšit. A Elfové paráda :) Za mě 7/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hate je ve finále druhé řady jednoho z nejočekávanějších seriálů roku 2021 směřován na akci a jakési vibes Jurského parku zásluhou prapodivných bazilišků, jestli já ale na Zaklínači něco opravdu obdivuju, tak je to nádherný vizuál a každý moment, který si pro sebe kradou i jen v dialozích neustále omílané příšery, já fakt žeru. Zbytek už je ale bohužel jen trochu více než nesmyslná omáčka, která toho bude muset hodně vysvětlovat v následující řadě, abych ji byl vůbec schopen dokoukat a nezhanit. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tento diel je naozaj dokurveny. a to som zvysok serie vnimal ozaj pozitivne. scenaristka sa sice riadne chopila tvorivej volnosti, pri ktorej sa viac ani len neda hovorit ako o adaptacii, avsak stale to bol zaklinac v sapkowskeho duchu. onen charakter i prostredie tak osobitne a zive v knihach. dychali nim aj hry, ktore sice boli uz pokracovanim knih, avsak drzali sa striktne a s respektom kanonu. posledny diel tejto serie sa vsak vysral na vsetko, co je v tomto svete svate a co robi zaklinaca zaklinacom. sklzol kdesi na mentalnu uroven tvorcov 8. serie hry o trony. takze v rychlom slede naj faily, ktore len dalej dokurvia dej: 1) ciri, ktorej trvalo 5 kniznych dielov na vypestovanie si svojich schopnosti, sa stava uvrestanou supercarodejkou. 2) predcasne odhalenie emhyra je uplne zbytocne, antiklimax, ktory zavana dramatickym pruserom. 3) geralt neriesi finalnych bossov umrncanym vyplakavanim na sposob "ciri, vrat sa, ciri, ty to zvladnes", ale sekanim a genialitou svojho bojoveho umenia. aj vdaka tejto scene posledny diel poprel charakter hned viacerych postav - od geralta, vesemira, ciri az po yennefer. 4) syndrom "cervenych triciek" zo star treku. u sapkowskeho nebola ziadna postava navyse, tu nelogicky a samoucelne zomieraju "random"-zaklinaci v podobe obetovatelneho komparzu, aby bolo viac mrtvol a krvi. nieco, co by sa vo vesmire zaklinaca nemohlo stat. 5) cosi ako "fatwa" na ciri, geralta a yennefer zo strany severnych kralovstiev? wtf? obzvlast, ked ma geralt po ich boku bojovat proti nilfgaardu? bojim sa tretej serie. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tak a o Cirile a jej prastarom pôvode vedia definitívne všetci a tak tretia séria bude v znamení kto Geralta, Yenn a Ciri skôr dobehne. Ciri posadne démon s ktorým musí bojovať nie len ona sama ale v reálnom svete aj Geralt a Yenn. Elfovia zahajujú krvnú pomstu na Redániu a konečne nám je predstavený "Biely plameň" a "Divoký hon". Prevedenie: Súboj s démonom v Kaer Morhen je splnený sen celej série, ktorá sa od druhej časti neskutočne vlečie a toto je satisfakcia za to že som to dotiahol ja, ako divák do konca. Yenn je každou časťou odpudivejšia a jej rozhodnutia sú na hrane imbecility ale na to sme si už zvykli. Teším sa na tretiu sériu lebo táto posledná časť celkom dobre zamiešala karty.  90% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a poslední díl 2.série, prozatím závěrečná epizoda celého seriálu. Ciri se dostává do velkých potíží, když její tělo posedne mocná dávná démonka. Ta se díky všudypřítomnému utrpení a bolesti každé živé bytosti na kontinentu vysvobodí z tisíctiletého uvěznění Zaklínači a okamžitě se nevinné dívky chopí. S Chaosem v rukou a v těsné blízkosti svých úhlavních nepřátel rozhodne se každého z nich zničit. Geralt stále není s to odpustit Yennefer její zradu, ačkoliv se kolem nich schyluje ke krutému boji. Bruneta si však již uvědomila, jak moc pochybila kvůli touze získat zpět svoji moc, a proto se rozhodla své hříchy odčinit. Vytvořila lektvar, s jehož pomocí mohla spasit nejen sama sebe, alei celý svět. Mezitím se Démonka v těle Ciri chopila iniciativy a povraždila velkou většinu vymírajících Zaklínačů. Díky Geraltovi a jeho otci však nestihla vykonat svůj úděl. Princezna, přebývající ve svém těle jako ve vězení, se sice mezitím nacházela ve snu, kde se jí plnila všechna skrytá přání, dokázala však své blízké včas vyslyšet. Yennefer si zvolí cestu, kde vstřebala Démonku, ale díky Ciri ji mohla hned vypudit. Za svůj čin získala zpět svoji moc, a i nepatrné Geraltovo odpuštění (...). 75 procent, dobrý závěr 2.série, byl však trochu moc uspěchaný, zejména jsme neměli možnost poznat, jak moc se Yennefer mohla znovu radovat se své síly. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama