Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, uvažoval jsem, jaké slovo by nejlépe vystihovalo dění v osmé epizodě, a konečně jsem na to přišel. Srágol. Knižní předloha vzala definitivně za své, a pokud je profesor Sapkowski se seriálem opravdu spokojen, je buď senilní, nebo udělal hodně dobrý obchod. Sázím na druhou možnost. Při sledování tohoto dílu jsem měl neodbytný pocit, že mě Vesemir nacpal houbičkami, protože mi děj vůbec nedával smysl. Myslím, že šlo jen o to, aby tvůrci provětrali svou CGI faunu. Stálo to prostě za prd a velkolepé odhalení identity jeho císařského majestátu by mě šokovalo jen v případě, že bych Zaklínače nikdy nečetl. Joj, to zas budou uvzdychané reakce na YouTube... / Dodatek: Tak už jsem reakce na YouTube profrčel, pochopil jsem, proč má seriál tak vysoké hodnocení, a teď je mi z toho smutno. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je scénáristické selhání finále řady nejhrubšího zrna. Děj rozjede největší průser série a místo sledování “jak to dopadne” sledujeme retardované (a zbytečné) halucinace a trable ušaté utiskované menšiny a těch MILFněco… nemluvě (opět) o konci bez konce. Tahle řada opravdu zklamala a závěr to jen utvrdil. ()

Reklama

Perunwit 

všechny recenze uživatele

Mě se to na rozdíl od Season 1 velice líbilo, celá řada skouknuta během neděle najednou. Výtku bych měl snad jen k poměru kecání a bojových scén. Na Geralta s důlkem na bradě si už začínám zvykat, ačkoli jeho pohyb rozhodně není "kočičí" ale spíš Arnoldovskej. Cirilla ztvárněná bezvadně. Triss taky. Průser je nesympatická Yennefer s metr dlouhým krkem. Bodnia jako Vesemir docela šokoval, ale dalo se. Nediskriminujte příšery, taky si zaslouží bejt na plátně!! ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je verný knihám ? Alebo hre ? Povedal by som, že je verný duchu všetkého, čo mu predchádzalo, a hoci vychádza z predchádzajúceho materiálu, razí si vlastnú cestu. Žiadny spoiler, ale záver poslednej epizódy je trochu predvídateľný, ak dávate pozor, ale neodrádza to od samotnej zábavy a intenzity akcie a príbehu. Naozaj veľmi skvelý seriál a skvelá druhá sezóna. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A dost pičo. Na takovou kastraci předlohy alá Jurský park fakt už nemám nervy.... Já jen doufám, že tohle je jenom příběh z paralelní sféry, a třetí řada bude o tom, jak se ve Witcher-verse setkají knižní, herní, a seriálový Geralt. U absurdního titulkovýho traileru na 'Blood origin' jsem se už jen válel smíchy po podlaze. Absolutně nepobírám, co na tom Sapkowski vidí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama