Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Dvěma slovy příjemné překvapení. Šel jsem do toho jako masochista, vyšel jsem jako hedonista. Obešlo se to k mému překvapení bez dinosaurů, pralidi byli trochu slabší (ale ostatní herci zase fajn), tempo mohlo být svižnější (ale stopáž určitě ne, takhle byla akorát). Hudba příjemná, zajímavé vizuální nápady (i slušné provedení), žádné větší scenáristické boty. Za mě krásná čtyřhvězda a vůbec bych se nebránil nějakému delšímu remaku s několikanásobným rozpočtem (pokračování na to asi naroubovat nejde). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film Time trap by s vyšším rozpočtom a tým pádom o niečo lepšími efektmi ale najmä hercami, ktorý by vedeli aspoň ako tak zvládnuť svoje úlohy mohol byť veľmi úspešným scifi filmom, nakoľko námet nebol vôbec zlý. Samotná realizácia však bola podstatne slabšia. Napriek tomu nebudem vynášať príliš kritický verdikt, ľudia, ktorí sa na jeho tvorbe podieľali doň vložili svoje maximum a preto ho nepovažujem za stratu času. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Audience Time Trap, also known as Shithole.. Dvě zaměnitelné blondýnky ve vhodném speleologickém oděvu, ztepilý ragbista s archeologickými sklony, třináctiletá dívka a protivný obézní pubertální vloger uvíznou v jeskyni, kde včera již znamená zítra. Trocha toho tlachání a tápání ve studánce mládí, než se objeví přerostlý motorkář s žebříkem z Baumaxu, „psycho Flintstoneovi“ a nastane konec, nad jehož podstatou ani nemáte chuť přemýšlet. Holt, když se snoubí nedostatek peněz s nedostatkem talentu, je tu problém a nebo Plán 9 z vesmíru. Možná mám přehnané nároky, ale žánr nízkorozpočtového sci-fi je v posledních letech mrtvý jak Listerovy chuťové buňky po kuřeti Vindaloo.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kombinace Stroje času a Pádu do tmy mne mile překvapila. Obecně mám nízkorozpočtová sci-fi rád, protože často dokážou s málem zázraky. Cílem profesora Hoppera nebylo, jak se nám snaží podsunout zdejší obsah, hledání fontány mládí, nýbrž nalezení jeho rodičů a sestry, kteří kdysi (v 70. letech 20. století) v systému jeskyní zmizeli. Zpočátku spíše průměrné drama o hledání, ztrácení se a odkrývání tajemství dostane postupně patřičné napětí, dojde i na mrtvé. Ač se zdá, že hlavní postavy nemají šanci na návrat a možná ani na přežití, ukáže se, že není vše zcela ztraceno. Příjemné finále. Atmosferická hudba je tajemná, jeskynní prostory působivé. Snad jen v reálu by se asi vše topilo ve tmě... ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Time Trap není film pro hvězdy na chodníku, ale přesto jde to příjemné dobrodružství, které si autoři i herci určitě užili. Sem tam by bylo lepší méně pubertálních výlevů, i tak je tento příběh plný zvratů a neočekávaných situací. Od cca třetiny filmu je jasné, oč jde, ale i přes tuto znalost si lze Time Trap užít. Optikou krhavého kritika se na tento příběh nelze dívat. Kdo hledá lehkou sci-fi zábavu a je ochoten odpustit, že logika tu někdy utíká, užije si to. Kdo hledá v tomto příběhu jen chyby, měl by se jít dívat na jiný film :) Příjemné a neočekávané překvapení. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama