Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegy Chozeho si myslím, že Matky na tahu Ženy sobě s přehledem dotáhly, předběhly a nechaly za sebou na délku svázaných podprsenek ženského spolku. Tedy, nění to nic světoborného, ale zasmál jsem se a nejednou (na rozdíl od Žen sobě) i chápavě a uznale přikyvoval (patřím totiž k otcům, kteří sdílí spoustu věcí, které jsou v tomhle filmu přiřčeny "jen" ženám - a okrajově nutnému panu dokonalému). Nejvíc se mi líbily závěrečné titulky. A to není žádná ironie, ale ty rozhovory s matkami v několika minutách nastínili realitu oné filmové fikce. Dokonalé matky neexistují, pokud ano, ubližují svým dětem a samy sobě. K mému vlastnímu překvapení Kunis zvládla matku dobře. Má oblíbená Kathryn Hahn mě opět rozsekala. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Matky na tahu je komedie, která i přesto, že jí vévodí zejména ženské obsazení, tak má vskutku koule a nebojí se to prodat, přičemž si zachovává únosnou míru humoru a nesklouzává do trapných a nechutných končin tohoto žánru, jak tomu bývá u nejedné komedie ze současné produkce. Během filmu jsem se opravdu moc pobavil a nasmál tolik jako už dlouho ne, ať už to bylo při vzájemných diskuzích a hecování mezi jednotlivými "špatnými maminami" nebo čistě při gestech a fyzickém herectví postav. Obsazení bylo dobře vybrané, jelikož každá herečka z ústředního tria měla svoje osobité komické ztvárnění postavy, kterou hrála, což fungovalo na jedničku. Plus se mi líbila titulková scéna s reálnými matkami jednotlivých hereček. Zkrátka milé překvapení a oddychovka v jednom se sympatickým obsazením, řádně peprným scénářem a dostatečnou mírou vtipných momentů, které jsou dodávány často a ve správných dávkách. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

to som si ja zase dal... k uplnej dokonalosti tam chybala uz len Melissa McFarty. Ja viem...bola to komedia primarne pre zeny, ale ak tento film je odrazom zenskeho mylenia a zmyslu pre humor, tak ludstvo ma vazny problem. Na tu Milu Kundis sa da aspon pozret, ale vysvetli mi niekto, kde vykopali toho babochlapa s priznacnym menom Hahn ( Hahn - kohut po nemecky - kohut v niektorych slovanskych regionoch pomenovanie pre muzsky pohlavny ud - kurac, kohut, KOKOT !!!!). Nova trendy politicka korenktnost - obsadne aspon jedneho negra, aziata, a skaredu picu, ktora je vtipna...a ked neni vtipna musi byt aspon skareda a nasilu vtipna, nech sa bezna americanka dokaze s nou stotoznit. S Melissou McDonald Carthy to funguje, tak preco nenajst takychto antikoncepcnych nahrad viac, ze ? No proste k zbliti... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama