Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem byl znechucen, chvílemi se to celkem dalo a bavil jsem se. Vůbec nechápu, proč jsem se na to donutil nakonec koukat, a bude to asi holt ta Mila Kunis, která je prostě skvělá všude. Jednohubka pro dámy jako vyšitá, já úplně cílovka nebudu, ale upřímně jsem to čekal ještě mnohem horší. PS : Jadu Smith bych profackoval dvakrát zleva doprava a pak ještě jednou zprava....6/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zaznamenal som existenciu viacerých ženských verzií Pařby ve Vegas a všetky som doteraz úspešne odignoroval, ale Mila Kunis sa neodmieta. Som predsa gentleman. No a moja dobrá výchova ma tentoraz odmenila fajn zážitkom. Väčšinu času sa totiž Matky na tahu prezentujú vtipnými hláškami, gestami a zpomalenými zábermi. Buráca do toho párty hudba a vy si hovoríte, že po dlhej dobe komédia, ktorá trafila do čierneho. Celkový dojem bohužiaľ zrážajú kecy o rodičovstve a predovšetkým sračky o materstve, ktoré ako bonus na úplný záver zničia mokrý sen o Mile a jej matke. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

to som si ja zase dal... k uplnej dokonalosti tam chybala uz len Melissa McFarty. Ja viem...bola to komedia primarne pre zeny, ale ak tento film je odrazom zenskeho mylenia a zmyslu pre humor, tak ludstvo ma vazny problem. Na tu Milu Kundis sa da aspon pozret, ale vysvetli mi niekto, kde vykopali toho babochlapa s priznacnym menom Hahn ( Hahn - kohut po nemecky - kohut v niektorych slovanskych regionoch pomenovanie pre muzsky pohlavny ud - kurac, kohut, KOKOT !!!!). Nova trendy politicka korenktnost - obsadne aspon jedneho negra, aziata, a skaredu picu, ktora je vtipna...a ked neni vtipna musi byt aspon skareda a nasilu vtipna, nech sa bezna americanka dokaze s nou stotoznit. S Melissou McDonald Carthy to funguje, tak preco nenajst takychto antikoncepcnych nahrad viac, ze ? No proste k zbliti... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zpočátku v obavách, ale nakonec jsem překvapen dvojnásobně nejen jak moc se mi film líbil, ale také jakéj populární hit se v USA z Bad Moms stal, že se už chystá sequel Bad Fathers. Mila Kunis je úžasná a rozkošná a Kathryn Hahn je novodobý ženský Stiffler, ta se zde bezkonkurenčně stará o humor a vychází jí to. Scéna v obchodňáku je boží. Byť je film spíše pro ženské pohlaví, bavil jsem se i já, občas není na škodu sledovat jak si užívají ženy. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama