Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

to som si ja zase dal... k uplnej dokonalosti tam chybala uz len Melissa McFarty. Ja viem...bola to komedia primarne pre zeny, ale ak tento film je odrazom zenskeho mylenia a zmyslu pre humor, tak ludstvo ma vazny problem. Na tu Milu Kundis sa da aspon pozret, ale vysvetli mi niekto, kde vykopali toho babochlapa s priznacnym menom Hahn ( Hahn - kohut po nemecky - kohut v niektorych slovanskych regionoch pomenovanie pre muzsky pohlavny ud - kurac, kohut, KOKOT !!!!). Nova trendy politicka korenktnost - obsadne aspon jedneho negra, aziata, a skaredu picu, ktora je vtipna...a ked neni vtipna musi byt aspon skareda a nasilu vtipna, nech sa bezna americanka dokaze s nou stotoznit. S Melissou McDonald Carthy to funguje, tak preco nenajst takychto antikoncepcnych nahrad viac, ze ? No proste k zbliti... ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Inu, mají to těžké, použité ženy. Doma debila ve vytahaných teplácích, co kudy chodí, drobí, prdí a pyskuje, nálož upatlanců, dělajících jednu krávovinu za druhou jen proto, aby se co nejrychleji zmrzačili, nebo alespoň připravili o život, v práci za šéfovou buď postpubescentní kurvičku s absencí empatie, nebo zapšklou přechodnici, nenávidící vše a všechny. Do toho ještě takové lahůdky jako je tchýně, hemoroidy a sousedka, co umí všechno lépe a vypadá vždy upraveně, spokojeně a, dle vyjádření toho výše zmíněného zástupce odrůdy ,,hlava rodiny", mrdatelně. Zaslouží si pak podobně exponovaná nešťastnice pro vzácnou chvilku, určenou k relaxaci, tento filmový hit, o kterém jí bylo tvrzeno, že cílí přímo na ni? Nemyslím si. Ale co já vím, že, třeba je osud semlel natolik, že se jim to líbí. Já si jen drobím na modráky. Proprděný. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Čas od času se mi stává, že po zhlédnutí filmu ještě pět minut koukám do blba a říkám si: “To bylo něco”. Bad Moms jsou právě jedním z nich. Mile Kunis ta role skvěle sedí, stejně jako ostatním špatným matkám. Ve filmu snadno najdete desítky vtipných situací, které jsou doplňovány skvělým mixem hudby. Výborně to odsýpalo od začátku až do konce. Závěr, který mnoho lidí zkritizovalo, jsem já pochválil. Přesně takhle mají končit komedie. Dobré komedie. A že jich moc není. Tohle mi prostě sedlo. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama