Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Až na to, že v podstatě všechny postavy jsou neskutečný krávy a scénář je plnej americkejch píčovin a těžce křečovitý nápravy vrchní krávy.. tak by to i celkem ušlo a pár momentů je tak ujetejch, že jsou i celkem vtipný... ve výsledku přecejen ale žádnej zázrak... max tak pro křivochcalky a frustrovaný maminy. co o tomhle možná sní a budou tak vrnět blahem.. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Asi zhruba po půl hodině jsem si říkal, jak je možný, že tohle má dokonce i pokračování. Je to klasická americká komedie, která staví na hlouposti, nechutnosti a sprostých výrazech a poslouží na jedno podívání. Na druhou stranu chápu, že to někomu pomůže k odreagování, ale žádný megahit to určitě není. Pokud patříte mezi fanoušky Mily Kunis nebo Kristen Bell, tak hurá do toho. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

to som si ja zase dal... k uplnej dokonalosti tam chybala uz len Melissa McFarty. Ja viem...bola to komedia primarne pre zeny, ale ak tento film je odrazom zenskeho mylenia a zmyslu pre humor, tak ludstvo ma vazny problem. Na tu Milu Kundis sa da aspon pozret, ale vysvetli mi niekto, kde vykopali toho babochlapa s priznacnym menom Hahn ( Hahn - kohut po nemecky - kohut v niektorych slovanskych regionoch pomenovanie pre muzsky pohlavny ud - kurac, kohut, KOKOT !!!!). Nova trendy politicka korenktnost - obsadne aspon jedneho negra, aziata, a skaredu picu, ktora je vtipna...a ked neni vtipna musi byt aspon skareda a nasilu vtipna, nech sa bezna americanka dokaze s nou stotoznit. S Melissou McDonald Carthy to funguje, tak preco nenajst takychto antikoncepcnych nahrad viac, ze ? No proste k zbliti... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama