Kamera:
Jim DenaultHudba:
Christopher LennertzHrají:
Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Annie Mumolo, Oona Laurence, Emjay Anthony, David Walton, Clark Duke (více)Obsahy(1)
Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)
Nic moc velkého jsem od filmu neočekávala, i když hodně mých přátel říkalo, že se jedná o dost skvělou komedii, pro mě to byla ale taková ta typická americká komedie, u které se zasmějete a která nabízí docela slušné obsazení, ale na druhou stranu je tam až moc sprostých slov a pár trapných scén, které já osobně moc v lásce nemám a nesměji se jim. Takže ani velké zklamání a ani velká dokonalost. ()
to som si ja zase dal... k uplnej dokonalosti tam chybala uz len Melissa McFarty. Ja viem...bola to komedia primarne pre zeny, ale ak tento film je odrazom zenskeho mylenia a zmyslu pre humor, tak ludstvo ma vazny problem. Na tu Milu Kundis sa da aspon pozret, ale vysvetli mi niekto, kde vykopali toho babochlapa s priznacnym menom Hahn ( Hahn - kohut po nemecky - kohut v niektorych slovanskych regionoch pomenovanie pre muzsky pohlavny ud - kurac, kohut, KOKOT !!!!). Nova trendy politicka korenktnost - obsadne aspon jedneho negra, aziata, a skaredu picu, ktora je vtipna...a ked neni vtipna musi byt aspon skareda a nasilu vtipna, nech sa bezna americanka dokaze s nou stotoznit. S Melissou McDonald Carthy to funguje, tak preco nenajst takychto antikoncepcnych nahrad viac, ze ? No proste k zbliti... ()
"Milujeme svý děti. Ty svý blbý, sobecký, nevděčný, malý spratky." Já je taky miluju, i když je občas nenávidím. A taky nejsem žádný podpantoflák, takže kdyby manželka chtěla kandidovat na prezidentku Rodičovské unie, tak ji v tom podpořím, zaopatřím děti, vymaluju celý dům a pořádně uklidím. Takový jsem chlapák. A jelikož mi po tom všem zbyla ještě trocha času, tak se přiznám k tomu, že mě klišovité Matky na tahu sice neměly čím překvapit, ale přesto mě pobavily. Zejména zúčtování se strážným v supermarketu mi skvěle zavonělo krví, ale trošku mě po hovorech mezi děvčaty začalo trápit, že nejsem obřezaný. ()
Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()
Desperate Housewives, dlaždičsko-dementní variace. Dejme stranou, že uvěřit Mile Kunis roli strhané matky je stejně těžké, jako vidět Melissu McCarthy u striptérské tyče a neoslepnout. Tyhle splašky na mě s železnou pravidelností leje Seth Rogen a ozvláštnění chromozómem XX či myšlenkou, že institut dokonalé matky je jen život omezující chiméra, se nakonec stejně utopí ve stoce přeplněné chlastem, vicodinem a klišé.. Ta poněkud volná kultura firmy, kde na částečný úvazek pracovala Amy, mě nesmírně zaujala a asi jsem odhalil i skutečný předmět jejich podnikání. Vzhledem k tomu, že se pachem kávy maskuje kokain, pojal jsem podezření, že čtrnáctidenní celozávodní dovolená spjatá s úmrtím Jona Sněha bude mít nějakou spojitost s vybouchlou zásilkou z Kolumbie.. ()
- Mila Kunis (Amy) bola počas natáčania tehotná. (dwdb)
- Matku Gwendolyn (Christina Applegate) si zahrala jej skutočná mama Nancy Priddy. (pancoyote)
- Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)