Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

gogo77 

všechny recenze uživatele

5/10 ... nieze by to bolo nieco co som necakal ... teda necakal som ze Cuky a Luky neorzpravali ako Cuky a Luky a tychto hlasok dali naozaj len par .... ale zase na druhu stranu to malo celkom prijatelne vymysleny dej a nie vsetko bolo napisane a natocene na kolene ako Lukyina kniha :D ... aj zasmiat sa dalo, naj scena asi s prasatom ... ale inak tam nebolo nic neobvykle, okrem neobyvkle velkeho poctu "trapkov" z Hornej Dolnej .... a par zbytocnych postav ... ak poznate UK serial Absolutely fabulous, tak neviem ci len mne, ale dost mi to pripominalo prave tuto dvojicu a pribeh... ()

helrohir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako sa dalo čakať, film je nevydarenou zmesou otrasných hereckých výkonov, scenára z pera divej svine a z 90% nevtipných vtipov. Tých pár heftíkov, čo ma dokázalo rozosmiať (Lasica, Pleťo,..) film určite nezachránia. Možno keby film nemal viac než hodinku a pol, bolo by to o niečo znesiteľnejšie, ale ináč bohužiaľ... ()

Reklama

mlcojana 

všechny recenze uživatele

Jsem fanynka Cuky a Luky v Kredenci. Tento humor mě absolutně neuráží, žádná hluboká, promyšlená extra poeticky a motivicky překvapující komika to není, ale mně to absolutně nevadí. Film mě velmi mile překvapil, jak jsem zde již četla některé komentáře, budu se jen opakovat, děj byl milý, mísily se humorné chvilky s napínavými, ke konci to bylo až dojímavé. Kladně hodnotím právě překvapující závěr, který jsem nečekala a tak celkově, klidně bych se na to podívala znovu. Opravdu se povedl ;) Dala bych i 5 hvězd, ale to by bylo velmi velmi subjektivní. ;) Částečně tam bylo to, co jsem od toho čekala, částečně i milé chvilky, které bych absolutně nečekala a příjemně překvapily. Ale oskarový film to nebyl že, ale tak to ani neměl být a jsem za to ráda. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat? Upřímně, čekala jsem víc, mnohem víc. Podle jejich seriálu na Streamu, jsem čekala odvážnou, střeštěnou komedii, u které se budu válet smíchy po podlaze. Naneštěstí tmu tak nebylo, film měl nedotažený příběh, vtipy by se daly spočítat na všech prstech, které člověk má, dialogy by se daly vylepšit. Jasně, měly dobrý nápad, ale to ztvárnění nestálo za nic. Myslím si, že hlavní herečky mohly podat mnohem lepší výkon, kdyby byl film ucelený, neútržkovitý a nesnažil se udělat ze sebe něco, co není a jak se zdá, ani nebude. Ve finále to nebylo až tak špatné, aby to byl odpad, ale lepší než průměrné hodnocení si nezaslouží, když k tomu přičteme právě jeho chyby, dostáváme se k mému hodnocení. Sice mě to mrzí, ale rozhodně film nedoporučuji, myslím si, že existují mnohem lepší. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Keď si tak čítam komentáre, mám pocit, že úspech filmu spočíva hlavne v tom, že väčšina čakala úplnú kravinu. Cuky Luky však neprekvapujú iba svojím úžasným nadhľadom - neskutočne príjemným objavom bol dej, ktorý mal hlavu a pätu, dokonca nebol úplne predvídateľný. Bola som veru pripravená na všetky možné katastrofy, ani jedna sa nekonala. Úplne nezainteresovanému divákovi unikne mnoho "smotánkových" vtipov. Cuky Luky sa teda nepokúšajú o nemožné - mieria čisto na Slovákov, nikam za hranice a to sa im jednoducho podarilo. Zuzka Šebová má postavu Luky už dlho zmáknutú a Petra Polnišová je skutočne sympathisch. Veľmi ma potešilo miesto, kde sa natáčal hotel Elizabeth - Trenčianske Teplice. Keby mi to nebolo blízke, ani by som neuhádla, že niečo také krásne sa nachádza na Slovensku...Ehm - trochu si v tom vychvaľovaní našej krajiny protirečím. Už radšej mlčím ...ale notak! Diviak na vodítku, čo sa volá Bambi? A RUŽOVÉ BMW? Čo viac chcieť?! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama