Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl po čtyřce, ale v podstatě bych mohl napsat to samé. Parádní rozjezd se připoměl během celého filmu tu a tam, čili u mě ve stejném žánrů masakrovaných Béček stále pokulhává za Planetou Terror. PS: 1) Polívku z Japonce bych si docela líbit. 2) Spoiler: K bitvě mezi Melvinem a černochem na druhém snímku vpravo nedojde, protože černoch pospíchal na hodinu klavíru. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Toxík se vrací po pěti letech a po pár zahřívacích kolech se zloduchy v Tromaville se vydává do Japonska hledat svého otce, zatímco doma mu ovládá městečko padoušký předseda Apokalypsy s.r.o. Toxic většinu času bojuje s nejrůznějšími exoty a občas brutálně, občas vtipně je zprovozuje ze světa. Brutality ubylo, některé věci jsou jen naznačené, přibylo dementního humoru (hlavně v Japonsku), který funguje jen občas (reportér u stánku s rybami) a vše končí tak nějak do ztracena - místo čištění města od armády zloduchů nás ve finále čeká jen jedna slabá honička. No ale koukat se na to dalo. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to v duchu všech dvojek, takže se tvůrci snažili aby tam bylo všeho víc a bylo to ještě šílenější. No u jedničky ještě tenhle jebnutej koncept jakž takž fungoval, ale tady se to s ještě větší stopáží už někde v půlce začne hrozně vléct. Takže to co v době prvního shlédnutí bylo na to průměrný hodnocení teď vidím maximálně na ty nejslabší možný dvě hvězdičky a u tohohle pokračování radši měla tahle šaráda definitivně skončit.25% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář jedničky taky museli parkrát promáchnout v záchodu, než ho použili, to je jasný, ale scénář Toxickýho mstitele 2 museli ze záchodu rovnou vytáhnout, tohle opravdu neni důstojný pokračování, který by se mohlo hrdě hlásit k prvnímu dílu, tohle je totální sračka a šaškárna, kde je Toxie neustále za kašpara a jeho protivníci jsou ty nejretardovanější dementi široko daleko. A navíc, aby toho nebylo málo, tak Toxie už neni nepřemožitelnej supersilnej hrdina, ale tady s nim zamete i nějakej sumo, což teda hodně zamrzí a navrch tu je pramálo brutalit a to i kdybych odpustil všechno ostatní, tak tohle fakt ne. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)
  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama