Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Podobně úchylácký styl humoru, který se zakládá na těch nejpřízemnějších postupech mi není vlastní, ale chvílemi mi některé scény (a repliky) připomněly amatérské výtvory, které jsme natáčely s kámošem a v těch momentech mě pobavil nejvíce. To, že jsem od tohodle legendárního béčka čekal více je už věc podružná. Kardinální otázkou zůstává: Jak se k Toxiemu vlastně stavět, když hyperbola čiší z každého (většinou nechutného) záběru?No jasně! Bavit se! :) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Místy mi to přišlo opravdu hodně vtipné, ale jinak to určitě není film, u kterého bych se smíchy popadal za břicho od začátku do konce - není to prostě zas taková pecka, jak by si člověk mohl myslet. Paradoxně nejvíc mě to bavilo do chvíle, než Mitchell spadne do sudu s radioaktivním odpadem a stane se z něj Toxic Avenger. A třeba ta postava tlustého starosty mě tam spíš jen otravovala. Každopádně jsem ale za objev toho filmu vděčný, je to taková správně pokleslá zábava pro lidi, kteří to umí docenit (byť se podle mě mohla odvázat ještě víc). ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Z dílny TROMY už jsem několik filmů viděl, ale tento je zatím suverénně nejlepší. Plnohodnotný děj, ikdyž jednoduchý, krásně béčková atmosféra 80. let, množství nechutných gore hříček a zvrácených nápadů a k tomu konečně i značná dávka humoru aspon' trochu na úrovni, což jsem až dosud u Troma filmů postrádal. Velmi příjemné potěšení a doufám, že v podobném nebo lepším duchu se ponesou i další díly série. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Troma zase pro jednou hodně překvapilo. Nečekal jsem, že bych se u toho tolik bavil. Rozmašírovaná hlava děcka na silnici je silnější kafe, najde se tu víc nechutností, ale všechno je doplněno o humornou stránku, takže je to, dalo by se říct, vyvážený a pro diváka proto více snesitelnější podívaná. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Tromou. Prototyp amatérskeho filmu s priblblými hereckými výkonmi a otravnou snahou o humor ale s výborným gore a solídnou technickou stránkou. Kult filmu mi ale dosť uniká, keďže v osemdesiatych rokoch vznikol nespočet oveľa lepších béčok, ktorému sa takéhoto statusu nedostalo. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Pokud budete dobře sledovat, zahlédnete vycházet ze sprchy budoucí držitelku Oscara Marisu Tomei. (HellFire)
  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama