Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Čekal sem víc. Čekal sem pořádnej splatter, ale místo toho sem dostal totálně dementní snímek, kterej mě bohužel demencí nepobavil, ale spíš nudil. Dvě hvězdy sou za pěkný scény s přejetím malýho dítěte, zmlácení důchodkyně a zastřelení psa - tohle zase v tolika filmech nenajdete, a proto si toho cenim! ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen slabý tromácký odvar... Terror Firmer je daleko vymazlenější - co se týče násilných scén, co se týče erotických scén, co se týče pitomosti (u Tromy to nejdůležitější). Spojení Frankensteina a superhrdiny do jedné postavy obdařené baletní sukýnkou je sice originální, to ale nezakryje zásadní nedostatek tohoto opusu: zoufale málo krve a pettingu. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

ja sa plne stotožňujem s komentármi užívateľov mm13 (že prvá polovica, kým sa Melvin stane Toxiem je lepšia) a Eraserhead (že je to extrémne béčko, no je si toho vedomé a je mu to jedno), pretože presne taký Toxic Avenger je a presne pre to ho musíte milovať alebo nemôžete nemilovať (aj keď obe formulácie sú v podstate významovo rovnaké, predsa je medzi nimi rozdiel!) herci prehrávajú dokonale - Melvin, Bozo, Clancy, starosta Bengoody, všetky ženské predstaviteľky, stále prítomný popík 80. rokov dotvára atmosféru uletenosti a naspídovanosti a niektoré dialógy sú skrátka bravúrna čítanka béčkových horor-komédií. nebrať sa vážne a brať vážne svoje nebranie sa vážne - to je to, čo odlíši s láskou urobené béčko TROMY od kopy iných, ktoré sú fakt iba "zlé". ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že film pro mě byl zklamáním. Paradoxně jsem totiž od TROMY čekal takovou sračku, až to bude zábava. Přeci jen znám trailery na jejich filmy (a ty nemají chybu) a viděl jsem Surf Nazis (kteří sice nenadchli, ale aspoň jsem měl představu, jak vypadá film, který se TROMĚ nepovede). Jenže co čert nechtěl, Toxic Avenger nebyl vůbec prošpikovaný nevkusem, nevěrohodnou umělou krví a pitomci na každém kroku. No dobře, doho všeho tam bylo dosytosti, ale taky tady bylo dvacet minut absolutní nudy. To když se ke slovu dostala avengerská psychologie a historie postav a hlavně ty stupidní opakovačky toho, co se už jednou (nebo dvakrát) stalo. Přijde mi nefér vůči ostatním filmům dát tři hvězdy, ale zase mi je těžko dát Toxiemu jen dvě. Takže tenhle nejlepší nejhorší film všech dob zařadím mezi průměr. ()

packa 

všechny recenze uživatele

Fantastické dílko! Je neuvěřitelné, kolik zábavy (a myslím to upřímněji než nedávný premiér) je schopno vyprodukovat nadšení několika bláznů, kteří téměř na koleně a za pár babek, stvořili kultovní dílo béčkových filmů. Mají můj neskonalý obdiv! Se šéfem jsme dokonce chvilku uvažovali, že by nebylo marný snímek promítnout ve Filmovém klubu :-) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)
  • Pokud budete dobře sledovat, zahlédnete vycházet ze sprchy budoucí držitelku Oscara Marisu Tomei. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama