Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Nach 

všechny recenze uživatele

Oddychový filmek, amatérsky odvyprávěný, plný klišé se spoustou nechutností. Pokud chcete áčkový film, kde je v hlavní roli zrůda, pusťte si Sloního muže. Pokud chcete béčkovou oddychovku s lidským monstrem, dejte šanci tomuto filmu. Minimálně se budete smát od začátku do konce. Co se hereckých výkonů týče, ty nemá cenu komentovat. Ne v takovém snímku. 65% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Nekorektní, brutální, místy k zasmání, místy k pousmání… Vraždy dětí, mlácení stařenek a jiné kratochvíle, které musí náš hrdinný hrdina pomstít a vymítit… Luxusní výběr písní, neodolatelný nadhled a film natočení pro potěšení jak tvůrců tak diváků, ochotných přistoupit na pravidla stanovená Tromou…. A nejlepší hláška před znásilněním… „Let me introduce you bend..." "Bend who?" "Bend over...." ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Jak já miluji tyhle pitomé filmy, které s hororem nemají nic společného, za to nechutných scén je tam až až:-). Fakt jsem se u toho zasmála a ani jsem se nějak zvlášť nenudila. Je mi jasné, že to není myšleno vážně, proto tolik hvězdiček. Kdyby to myšleno vážně bylo, tak tomu dám jednu hvězdičku a ani bych neměla potřebu psát komentář. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jako první čtvrtý díl a ktomuhle jsem se dostal pozdějš ale stejně podle mě je nejlepší čtyřka už tou svoji naprostou ujetostí a skvělýma postavama jako sgt. Kabukiman a lardass..tady máme jenom Toxica jak ničí všechnu špínu ve městě a mstí se těm co mu ublížily. Námět paráda, pár ujetých scén a gore taky a zrození nového brutálního hrdiny! :) ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna TROMA a hned prvni pocin uchylneho dedka Lloyda Kaufmana a rovnez prvni film tohoto genialne brakoveho studia, ktery sem videl. Toxie alias mopboy Melvin proste nema chybu a jeho premena na super-human-size mstitele je naprosty beckovy kult. I pres otresny hyc kina Mir muj vrcholny b-zazitek na LFŠ 2007. (80%) [220707] ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)
  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama