Reklama

Reklama

Mizerové: Na život a na smrt

  • USA Bad Boys: Ride or Die (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Kultovní Mizerové jsou zpět a s nimi i pořádná nálož akce a nekorektních vtipů. Tentokrát však detektivy Mikea Loweryho (Will Smith) a Marcuse Burnetta (Martin Lawrence) čeká mise, která by je nenapadla ani v těch nejdivočejších snech. Jejich nedávno zesnulý nadřízený, kapitán Conrad Howard (Joe Pantoliano), byl totiž obviněn z dlouholeté spolupráce s drogovými kartely. Mike i Marcus mají pochopitelně na celou kauzu jiný názor a jsou odhodláni kapitánovo jméno očistit za každou cenu. Netuší však, že za chvíli budou muset sami prchat před zákonem... (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 14

Recenze (95)

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Smith a Lawrence mají pořád na to být BAD BOYS a rozhodně nepatří do starého železa. Bad Boys je jedná z posledních poctivých akčních značek, která je přehlídkou skvělých rvaček, přestřelek, honiček se skvělými a novými experimentálními záběry kamery. Dialogy byli u téhle značky vždy vedlejší, ale co se humoru týká, tak ten byl vždy perfektní až doteď. Zde je bohužel místy dost nucený a hraničí s trapností. Stejně jsou na tom emocionální scény, které zde prostě nefungují. A jedna z posledních chyb jsou Marcusovi vize, které sem prostě nepasují. Celý film by byl ve výsledku průměrný nebýt jedné scény jenž vynáší mizery na krásný nadprůměr a to je Reggie vs 15 Killers. Jedná se o absolutní vrchol a poprávu si zaslouží svůj internetoví virál. 7/10 ()

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Pokud se líbila trojka, bude se líbit i čtyřka. Za mě je čtyřka o trošku lepší a má víc zapamatovatelných hlášek. Akce s Reggiem je pecka. Přál bych si trošku míň zběsilé tempo, zvlášť v akčních scénách. Na druhou stranu film nenudí. Na další film v sérii se rád podívám. i když už to není žádná špička v žánru buddy-komedie a o smysluplný scénář tady člověk nezakopne, tak chemie smith-lawrence stále funguje skvěle. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Letní blockbuster léta 2024! Přesně takhle má vypadat svěží, inteligentní, zábavný a pořádnou akcí nabitý flák s výborným hlavním záporákem a charismatickou partičkou hlavních hrdinů. Noví Mizerové „vykrádají“ v tom nejlepším slova smyslu sérii Rychle a zběsile, a staví se rázem na piedestal současných bláznivých akčních krimi komedií. Dvojice režisérů Adil El Arbi a Bilall Fallah se společně s jejich dvorním kameramanem Robrechtem Heyvaertem nebojí experimentální práce s vizuálem a divák si přijde na řadu dechberoucích akčních sexy záběrů, včetně FPS scén. Při nich sledujeme akci z pohledu první osoby, kterou jsme si v poslední době mohli naplno užít například u Najšullerova Hardcore Henryho. Vyjma výše zmíněného je na vysoké úrovni taktéž scénář s hudbou, což v konečném zúčtování znamená, že se čtvrtí Mizerové prostříleli k naprosto zasloužené pětihvězdě. Nejzábavnější blockbuster roku a jedno obrovitánské doporučení! 👌 (16.06.2024) ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný, zbytečně dlouho trvá, než se to rozjede, tím spíš, když je zápletka představena už v trailerech. Marcusova ezo linka je divná, ale jinak to šlape. Páni režiséři umí, jen bych je využil u nějaké zajímavější série. V pátém díle totiž M&M už asi budou vypadat, že do party vezmou i mého taťku. Ale na druhou stranu, poslední díl si dám rád. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak trošku nucený sequel, protože trojka vydělala a cenných značek je zvláště v letošní kinové bídě zoufalý nedostatek. Tak trošku tuctová zápletka s neprávem očerněnými (haha) policisty, které kupříkladu Ethan Hunt čelí v každém díle a zkrátka více téhož. Nejvíce však záleží na tom, jak moc rádi máte Smithe s Lawrencem, zvláště Will se pořád udržuje ve skvělé kondici a Martin na sobě taky trošku zapracoval. Hlášky na mě v 90% případů fungovaly (někomu už to může v padesáti přijít moc), akce byla obstojná, ačkoliv se nezapíše do análů toho nejlepšího, je to pořád solid sedmička, která neurazí a zvlášť u filmů z produkce Sony je to nadstandard. Mám úplně stejně na úrovni s třetím dílem, trošku mi přijde, že trojka byla víc opěvovaná a 4 už víc hejtovaná, nesouhlasím s obojím. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Ve snímku má drobné cameo režisér prvních dvou dílů Michael Bay. Ukáže se zde i se svým Porsche 911, které propůjčil na natáčení legendární akční scény na letišti v prvním snímku z roku 1995. (luka4615)
  • Natáčení započalo 3. dubna 2023 v Atlantě ve státě Georgia, nicméně v červenci bylo pozastaveno kvůli stávce, která tou dobou v Hollywoodu probíhala. Nakonec hlavní natáčení skončilo až v březnu roku 2024. Dále se filmovalo v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)

Související novinky

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

Will Smith v novém sci-fi thrilleru?

21.06.2024

Facka nefacka, dosavadní tržby a poměrně pozitivní reakce nedávno uvedeného akčního snímku Mizerové: Na život a na smrt tak trochu potvrzují status herce Willa Smitha (Já, legenda, Král Richard:… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama