Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Přívlastek "kultovní" se získává mnohdy bez znalostí čehokoliv a jen na základě historických souvislostí. Proto známe i dnes kupříkladu právě tenhle film, ve skutečnosti nejapné plivnutí do vody, po všech stránkách věc hodna zapomenutí. V zásadě je hlavně potřeba vytvořit kult, každá dekáda a každý žánr si ho zaslouží. No a Phil Tucker měl to "štěstí", že kolem jeho blbosti prošel už v padesátých letech nějaký ten vzruch, takže všichni zde hodnotící přispíváme k obecné oblibě tohoto filmu i po letech. Víte, já upřímně nevěřím, že Robot Monster je tím nejhorším, co na kameru kdo natočil, jen záhadně ten film přežil (a kolik dlaších podobných už je navždy v prachu). Sranda to je solidní, klišé ve scénáři a nelogičnost nejde obcházet, herci šíleným způsobem neschopní a ten styl.... ten styl! Věřím, že jsou další takové filmy a chci je vidět! ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe pobíhá po loukách chlápek v obleku gorily s hrncem na hlavě. Jeho cílem je zničit hrstku zbývajících lidí, kteří přežili útok tohoto přerostlého retarda v overalu, který se až nápadně podobá miminu a rozumově je tak na poloviční úrovni. Na druhou stranu je celkem legrace, že lidi se jím nechají nahánět a neprojevují sebemenší záchvaty paniky. A proč taky, všem jim je jasné, že tenhle dement z vesmíru proti jejich ještě dementnějšímu chování nemá nejmenší šanci a že jeho mozkové obvody se roztaví pod náporem důmyslných plánů, které přeživší inteligence přichystá. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Tak tento film by bol určite veľkým konkurentom v top 3-ke na festivale brakových filmov. Céčko jako prase! Tá gorila s kýbľom na hlave v opare bublín ktorá nič nerobí len furt ladí rádio a vyhráža sa ľuďom stojí fakt za vzhliadnutie aspoň to prvé a posledné :) (Jednu hviezdu za klasickú povojnovú myšlienku z atómovej bomby a jej dopadu na ľudstvo si to zaslúži, ale inak...) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama