Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavné. Mimozemšťan v obleku jakéhosi lidoopa s potápěčskou helmou na hlavě zlikviduje všechno lidstvo na zemi a pak zmateně běhá po louce, aby dopadl ještě těch posledních pár přeživších postav. K dispozici má nejmodernější technologie, tj. papundeklová skříňka, ze které vylétávají bubliny. Dílo hodné Eda Wooda, hodnocení - buď odpad nebo 5 * , jinak to prostě nejde. ()

Teebo odpad!

všechny recenze uživatele

Absurdní, směšné a neuvěřitelně dementní - horší film se hledá opravdu těžko. V hlavní roli anglicky mluvící nadržený mimozemšťan, který vypadá jako kombinace člověka a medvěda nosícího na hlavě helmu od skafandru. A ta jeho gestikulace a řeč těla, to je teda nářez. Celý děj, stejně jako veškeré dialogy, je naprosto nesmyslný. Ke konci je to korunované tou nejpříšernější závěrečnou pointou, jaká kdy byla filmovými tvůrci vymyšlena. Výsledkem ale je, že je to film tak ubohý, až je docela sranda se na něj koukat a úrovní nabízené zábavy předčí naprostou většinu snímků stejné brakové kategorie. To mě ovšem neopravňuje k udělení alespoň jedné hvězdičky, které by znamenalo naprosté zneuctění všech hůře hodnocených filmů. Protože tohle je totální shit! A zároveň must-see. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe pobíhá po loukách chlápek v obleku gorily s hrncem na hlavě. Jeho cílem je zničit hrstku zbývajících lidí, kteří přežili útok tohoto přerostlého retarda v overalu, který se až nápadně podobá miminu a rozumově je tak na poloviční úrovni. Na druhou stranu je celkem legrace, že lidi se jím nechají nahánět a neprojevují sebemenší záchvaty paniky. A proč taky, všem jim je jasné, že tenhle dement z vesmíru proti jejich ještě dementnějšímu chování nemá nejmenší šanci a že jeho mozkové obvody se roztaví pod náporem důmyslných plánů, které přeživší inteligence přichystá. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, kde je hlavním záporákem maník v kožichu a jakousi helmou na hlavě, který v 90% minutáže chodí po horách či mluví do kusu desky /obrazovka/ a ostatní hrdinové provádí velmi vtipné věci...? Nic, je to neuvěřitelná sranda, nejde než se smát a smát, neboť jen tak se dá o filmu říci, že je vynikající. A to ještě s nadhledem kosmické stanice MIR (než spadne). Ne, je to neuvěřitelná hloupost, kravina, šílenost a z hlediska zde užívané kvalitativní stupnice více než jen odpad, spíše ultraodpad. Ačkoli to zní neuvěřitelné, Robot Monster je dokonce větší hrůza než Woodovy klasiky, ale zároveň je vtipnější, takže to prostě musíte vidět - nebo spíš... měli byste, protože já jsem si během sledování opět uvědomil, proč tak miluji filmové médium a v čem všem můžu objevovat jeho "kouzlo". ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)

Reklama

Reklama