Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Anebo odpad, nemůžu se vlastně rozhodnout - každopádně až po této fascinující zkušenosti mi konečně docvaklo, co všechno může ve světě filmu znamenat pojem 'kultovní'. A mimozemský dobyvatel v gorilí masce a s helmou z výprodeje, co lusknutím prstu přemůže armády všech národů, ale všude si to štráduje pěšky a evidentně se u toho potí jako nerd na prvním rande, to je kult přímo vesmírných rozměrů. Bavil jsem celou dobu až do grandiózního finále. ()

Reklama

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmů Eda Wooda jsem si myslel, že už mě nic nemůže překvapit, ale to jsem se mýlil. Plan 9 From the Outer Space byl oproti tomuto unikátu oskarovým velkolepým výpravným snímkem. Sice jsem s e během celého filmu tak nějak musel usmívat nad tou naivitou, nelogičnostmi, diskontinuitou některých scén atd., ale to nic nezmění na faktu, že Robot Monster byla ta nejdelší a nejnudnější filmová hodina mého života :-) ()

liborek_ odpad!

všechny recenze uživatele

Tady fakt nejde jinak... U Woodových filmů jsem se alespoň celou dobu srdečně smál, ale u tohoto snímku mi na začátku vykouzlila úsměv pouze Ro-manova vizáž a to bylo vše... Dál už jsem jen kroutil hlavou, co všechno filmový pás snese... Tímto končím svou sérii ultrašpatných filmů, kterými jsem si zpestřoval závěr roku 2007 :-)) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama