Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmů Eda Wooda jsem si myslel, že už mě nic nemůže překvapit, ale to jsem se mýlil. Plan 9 From the Outer Space byl oproti tomuto unikátu oskarovým velkolepým výpravným snímkem. Sice jsem s e během celého filmu tak nějak musel usmívat nad tou naivitou, nelogičnostmi, diskontinuitou některých scén atd., ale to nic nezmění na faktu, že Robot Monster byla ta nejdelší a nejnudnější filmová hodina mého života :-) ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dát tomuto filmu "odpad!" nebo "*****". Nakonec jsem se rozhodl pro druhou možnost, protože hodnocení "odpad!" by se mělo dávat jen filmům, se kterými nestojí za to ztrácet čas, ale Robot Monster je naopak něco, co musíte vidět! Příběh o robotích mostrech (v medvědím kožichu) kolonizujících zemi, a do toho ještě ještěrky, obří bublifuk o bůhvíco ještě:) Za těch několi záchvatů smíchu si to pět hvězdiček zaslouží:) ()

Reklama

rawen 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Film je sice natočen někde v lomu, mimozemšťani jsou hrozně směšní a člověk neví, jestli jde o roboty nebo živé bytosti, film je plný bublin, šutrů, debilních hudebních znělek a je dětsky naivní a působí směšně, on se ale celý ten spektákl na konci vlastně ospravedlní (nechci spoileřit) --- a celkově tedy jde spíše o dětské scifi někam do Studia kamarád po boku Spadla z oblakov... Rozhodně to není nejhorší film, je to prostě jen naivní pitomost. 2/10 ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe pobíhá po loukách chlápek v obleku gorily s hrncem na hlavě. Jeho cílem je zničit hrstku zbývajících lidí, kteří přežili útok tohoto přerostlého retarda v overalu, který se až nápadně podobá miminu a rozumově je tak na poloviční úrovni. Na druhou stranu je celkem legrace, že lidi se jím nechají nahánět a neprojevují sebemenší záchvaty paniky. A proč taky, všem jim je jasné, že tenhle dement z vesmíru proti jejich ještě dementnějšímu chování nemá nejmenší šanci a že jeho mozkové obvody se roztaví pod náporem důmyslných plánů, které přeživší inteligence přichystá. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdový úlet. Tenhle film nemá nic, co by se dalo pochválit - snad až na pohlednou Claudii Barrett. Postavy se vrhají do nesmyslných činností, mimomezšťan polovinu délky filmu šteluje knoflíky na dřevěné desce, občas někdo jen tak umře a dozvíme se, že vůdce emzáků si rád hraje s elektrickými obvody. Za skutky hodné vytesání do kamene lze taky považovat vložení přestávky do hodinového filmu nebo nápad s opičím oblekem a akvárkem na hlavě. Tohle se dá omluvit snad jen tím, že možná šlo o film pro děti. Opravdu horší než Woodovy prasárny. (560.) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama