Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

darm odpad!

všechny recenze uživatele

Incredible :) Maník se skafandrem na hlavě, vypadající jako kříženec gorily s medvědem se potácí po nějakých vyprahlých pláních v okolí skal a snaží se zabít poslední lidi na Zemi, kteří před ním utíkají.. Ale abych tomu dal pět hvězd, musel bych se tím bavit ještě víc.. Ale co jsem tomu maníkovi fakt záviděl, bylo to úžasný bublifukový rádio :o) ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme som si uvedomil, že ako som strašne ovplyvniteľný pri sledovaní filmov... Na filmy s nízkym hodnotením mám nízke nároky a na filmy s vysokým hodnotením mám vysoké nároky. Keďže už trochu poznám sám seba, svoj štýl, čo sa mi páči a čo nie predpokladal som, že uvedenému kultu Robot Monster udelím jednu hviezdičku. Že to bude nuda, ale žiadna tragédia. Tento film má ale všetko, čo na zlých filmoch nenávidím: herecká preafektovanosť, patetické scény, retardované dialógy (zrejme len človek s IQ 75 potrebuje aby mu bolo vysvetlene všetko do najmenšieho detailu 3 krát), slabá výprava. Ak by som mal niečo pochváliť bude to hudba. Jedno, čo mi dal tento film do života je, že filmy musím prísnejšie hodnotiť. V konečnom dôsledku, keď sa tak zamyslím, tak väčšina podivných rozprávok a béčkových filmov pre deti dosahuje podobnú úroveň. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Panejo. Tohle je fakt asi jeden z nejhorších filmů, které lze vidět. Opičák s helmou na hlavě a anténkama, který se snaží vyhladit poslední zbytky lidstva. A když se objeví bubliny nebo dinosauři, jde do tuhého! Takový film samo sebou nelze brát vážně, a tak jsem zažil příjemnou hodinku srandy. Musel jsem se prostě uchechtávat u každé "vážné" scény. Je mi líto tenhle film poslat do odpadu (už jen pro pěknou hudbu Elmera Bernsteina, mimochodem je zde podoba s hudbou ve filmu Temná Hvězda, John Carpenter zde asi čerpal). Mám slabost pro kuriozitky padesátých let a tohle se jen tak nevidí. Každý by si měl o tomhle snímku udělat svůj obrázek a já se přiznávám, že nevím, co si myslet. Nahlížím na to s humorem a všem doporučuju, aby udělali to samé. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan nevypadá jako slizská příšera, zelenej šmejd s tykadlama, ani jako nějakej obří chapadlák, ale jako pořádně ochlupenej opičák s mikrovlnkou místo hlavy! No na téma demence tohohle filmu by se dala napsat maturitní slohová práce, tak ale proto se omezím na jedno jediný slovo - paráda! I am built to have no emotions. (screeny) ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Film dobrý takovým tím ed-woodovským způsobem, to jest dílo tak příšerné, až vlastně roztomilé. Špatně je tu úplně všechno - kdyby jen hloupé kostýmy a speciální efekty, nějak bych to zvládnul, ale když hapruje i ta nejzákladnější logika takovým způsobem, že se i žák třetí třídy musí smát, pak není něco v pořádku. Jeden příklad z mnoha - vědec klade celé své rodině na srdce, aby se nevzdalovali z opevněného domu, protože tam jedině na ně monstrum, které zničilo všechny lidi na planetě, nemůže. Ale když za ním přijde jeho dcera, že se chce vdávat, tatínek ji oddá, načež ji pošle ven. A mladá dvojice jde se smíchem pobíhat po louce... Přehlídka podobných absurdit, navíc obohacená o neuvěřitelně trapnou pointu. Jednoduše velmi, velmi, velmi špatný film. Doporučuji! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama