Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Film samotný keď ho človek berie s riadnou dávkou nadsázky to dotiahne maximálne tak na tri hviezdy..má všetky negatíva aké len film múže mať a ktorých vás radšej ušetrím, no práve v tom je jeho genialita. Upozorňujem ale že kombinácia Robot monstra s "Mystery Science Theater 3000" je priam smrteľná a tam je to už za jasných 5*. Jednoznačné Must see v tom mixe s výbuchom smiechu počas celého trvania zaručeným. Samotné je to nič moc ale stále dobrá zábava. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou filmy, které objektivně hodnotit nejde. Autor byl evidentně strašný nadšenec a chtěl toho hodně sdělit (lidstvo se dostalo do bodu ničení, zapomíná na Desatero apod.), ale celé to pojal tak smrtelně vážně a amatérsky, že je mi ho jen líto, jak mu chybí nadhled nad sebou samým. Jinak kritizovat tady jde všechno - mimozemšťana, co vypadá jak medvěd brtník s přilbou, bublinky jako zlo, neustálé přecházení mimozemšťana zleva doprava, aniž by vyvinul nějakou reálnou činnost, a stejně tak reálná nečinnost lidí, kteří jsou v převaze, monstrum nějak klepnout šutrem shora. Pobaví i odmítání, zalíbení se, svatba a vdovství během jednoho dne. Deklamující otec, manželka vhodná jen k obdivnému zírání na manžela, snad jen ten kluk se aspoň trochu choval jako rozumný člověk. A nakonec autor asi poprosil Karla Zemana o pár kousků rekvizit a zahrál si bum bum apokalypsu. Zase na druhou stranu by to byl originální prvek, viděný jen v BsG, že před dinosaury zde byla vyspělá civilizace lidí podobná naší současné. ()

Reklama

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivé. Děsivé, když si uvědomíte, že ve stejnou dobu se hráli v kině Wyllerovi Prázdniny v Římě... Smál jsem se, ale někde uvnitř jsem byl spíš vyděšený z představy, že to skutečně někdo myslel vážně. "I am ordered to kill you... I have to do it with my hands." Spaste se kdo můžeš. 0% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Co to...? Kdo to...? Proč to...?! Proč tam byly opakující se záběry na dinosaury? Proč ta nadržená chlupatá koule mektala cosi o tom, že chce být člověkem?Proč tam všude létaly bublinky z bublifuku? Proč mladé nenapadlo nic lepšího než se jít šmajchlovat do křovin v takovou chvíli? Proč... ale, kašlu na nějaké otázky, stejně je to jedno, jediný relevantní dotaz zní, proč byla tahle ultrakravina natočená? Proč jsem se na ni celou hodinu díval? A proč mi je jako po lobotomii? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama