Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kevin McCallister ze sám doma vyrostl šel do armády odjel na pár akcí a vrátil se jako Antonio Banderas. Šel pracovat do nákupního centra jako noční hlídač a co se nestane? Přijde svědět z ochrany svědků a komandu vrahů. A tak si tam pár hlídačů, kterým velí Banderas pobíhat jak chtějí, hrát si a začnou béčkové žně. Film je blbost ale já mam rád akční filmy a tohle trochu kopírovalo 90.léta takže mě to bavilo i když vím jaká kravina to byla. Ale takových filmů je teď málo a Banderasovi jsem to věřil. 65% ()

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Slabý  Equalizer  v podání Antonia Banderase, který vypadá na první pohled  jako Ben Affleck. Fajn je to oddechovka, takže proč si zatěžovat hlavu akorát náš hrdina jezdí na čtyřkolce a profesionální padouch ho není schopný trefit. To mi hlava nebere. Ben Kingsley říká: Pošlete tam ty nejlepší lidi🤣 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama