Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že ma "Five" bavil viac ako som očakával. Nič to však nemení na fakte, že tento snímok sadne skôr mladším ročníkom než kategórii "tesne" pred otrčením kopýt (obrazne povedané). Je to taká pohodička pritiahnutá za pačesy, ktorá občas pobaví viac, občas menej. Rozum namáhať divák nemusí ... ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Mám francouzský komedie rád, protože se tam nikdo debilně nepitvoří jak v animáku, neustále nepadá, nemlátí nikoho do koulí, neřve furt "oumajgáááát" a neplácá rukama. Bláznivá tahle komedie rozhodně není, řval jsem smíchy jen u jedný scény. Ale špatný to taky není. Prostě jen trochu nadprůměrná francouzská komedie. A to je dobře. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Francouzská komedie už dlouhé roky není jenom zaprášená vzpomínka na plodné roky pánů de Funèse, Richarda, Lefebvreho a dalších. Francie made in rok 2016 se už spíše kloní k zámořskému stylu vyprávění a v tomto případě to není tak úplně na škodu. Bláznivé (jak by naznačoval český překlad názvu) to tak úplně není, ale jinak příjemná trendy záležitost. Pět postav, pět charakterů a jedna ne úplně originální drogová zápletka. Příjemné, zábavné, pařížské. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kdyby taková parta doopravdy existovala, tak se jí vyhnu obloukem a to hodně velkým. Jeden větší debil než druhý. Ježiž, to byla tak nesympatická hovada, to se dalo těžko dokoukat. Místy je to i hodně blbé, málo vtipné. Přehmat. Tohle mi nesedlo. Herci hnusní, jen ta holka, ta byla fakt kus - jinak všechno hnus - fakt jsem byl akorát znechucenej. Ten černoch (nejsem rasista) byl snad nejošklivější herec, co jsem dosud viděl - a oni ho dosadí do role totálního nabodávače - to bych blil velebnosti !!! Jediný opravdu vtipný moment - úsek - je snad ta velká párty, ale je tam taky hodně debilních momentů - prostě tady scénář vyprojektoval úplně debilní nechutná hovada - hlavně ten zhulenec - vůbec ne vtipné, jen blbé, odpuzující, totálně dementní - to dokáže člověka akorát rozčílit, ne pobavit. Sakra, mám chuť dát tomu odpad !!! ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Tak tento film opravdu doporočuji, kdo se chce od srdce zasmát :) Nějaké scény jsou tam vážně k zasmání a to nemálo! Příjemní herci, dobrý a chytlavý děj, super kamera, nějaké záběry fakticky stály za to, a hlavně to, co se od komedie očekává - legrace se vším všudy! ;) Dlouho jsem se takto nepobavila :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama