Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od posledních 2 sérií se nic nezměnilo. Hluboce zajímavý příběh Bashara, který by byl za jiných okolností zřejmě normálním demokratem. se utápí v neuvěřitelných a nevydařených akcích, Jako příklad uvádím třeba to, jak složitě se dostávali do Gazy, zatímco záchranná mise v sanitce už nestála za zmínku. To zřejmě bylo v pohodě, i když už celá Gaza věděla, že se jim tam pohybují židé a jejich obličeje už muselo dávno znát každé arabské děcko. A takových lapsů tu je víc. Hrozná škoda. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi vydarena seria. Rozhodne scenar viac drzi pokope a hoci obcas tvorcovia popustili uzdu fantazii, zvlast v poslednych epizodach, stale je to zabavne, odsypa. Dva diely potom urcite svojou atmosferou a napatim su na plny pocet. Tri serie som zhltol prakticky za tyzden, hoci tie prve dve boli len priemerne. A preto citim, ze treba zmenu. :) Odporucam. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím. Za mě určitě slabší než s2, a asi i než s1. Všechno zas jak přes kopírák, akorát teda, že tentokrát se nepovedlo vytvořit fakt silného protivníka, který by tomu dal jiný rozměr. Před posledním dílem jsem přemýšlel spíš o 3, naštěstí finále je tady možná nejlepší, takže konec dobrý, všechno dobré... 7.5/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria začína pozvoľna, ale keď sa rozdajú karty začína šialená jazda. Asi od polovice série sme svedkami únosu, sledujeme osud únoscov i unesených i protiteroristickej jednotky, ktorá sa vydáva na nebezpečnú záchrannú misiu. Unesené dievča, má celý čas slzy v očiach, strach alebo plače, no bola skvelá, dokonale presvedčivá. Sľúbený knockout z Palestínskej strany bol skutočným knockoutom, aj pre diváka. Tomu hovorím skvelý záver! 100%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fauda je sázka na jistotu! Třetí setkání s izraelskou jednotkou bojující proti arabským teroristům je opět vynikající. Drama a napětí do poslední chvíle a neuvěřitelným závěrem. Velkou devizou je objektivita. Je vidět i chyby a přešlapy Izraelců a tu a tam můžete i soucítit s Araby, ale opravdu jen zřídka. Dokonalý zážitek! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama