Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmom sa miesi ďaleka minulosť,prítomnosť aj ďaleka budúcnosť ale ani jedna z tých dejových liniek nemá úroveň a ani ako celok to vobec nedrží po kope.Je tu veľa dialógov a netušil som,že Pinhead je až tak ukecaný.Herci boli slabý a troškou tiež prispeli k veľmi slabému dojmu.O krvavosti snímky hovoriť nemusím je to hellraiser to už samé o sebe hovorí zato,že krvi a nechutností bude dostatok.Príbeh je rozdielny čo sa týka serie a tu je ešte ukázaná historia kocky a kto ju vytvoril.Ale celé to bolo nemastné-neslané,lebo nemusím byť všímavým pozorovateľom ale tento film kopíruje či terminátora alebo Votrelca.Táto časť bola veľmi slabá či po tvorivej,hereckej aj scenáristickej stránke.Aspoň triky boli dosť vydarené. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#4 Hellraiser. První díl ze série Hellraiser, který se mi skutečně líbil. Nechme stranou veselé rámování v budoucnosti, které ale vlastně samo o sobě přináší vcelku logickou tečku za celým konceptem. Hlavní historická linka ovlivňující současnou je přesně tím, co mi na sérii nejvíc vyhovuje. Cenobitka Angelique je moje favoritka, dvojčata jsou taky fajn a vůbec to celé tak mile připomíná Vampýru Adriana Doylea. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hellraiser: Pekelný jezdec“, což je mimochodem další divný český název – „Pokrevní linie“ by zněla lépe a vystihovala by podstatu filmu – je velmi špatným dílem v rámci celé série, ale vzhledem k tomu, kolik už má dílů, jsem si skoro jistý, že tam budou ještě horší kousky. Tenhle je ale tak neskutečně přeplácaný a přitom vlastně bez děje, kde pořádně o nic nejde, že ještě s láskou budete vzpomínat na první film. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak toto je scenáristická obludnost mamutích rozměrů. Triky jsou sice dobré, ale ty dějovou linku nezachrání. Film je už naprosto bez atmosféry, Pinhead už také žádné silné dojmy nebudí, prostě totální úpadek. Příběh se odehrává ve třech časových rovinách, přičemž nemohu určit, která z nich je nejhorší, neboť se mi zdály všechny stejně špatné. Hodně slabé dvě hvězdičky, a to jen díky tomu, že právě mám nějak podivně mírnou náladu. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pekelný jezdec je zatím nejslabším pokračováním, který se dokonce vydal až do daleké budoucnosti i minulosti a to možná nebylo to pravé. Sice nám ukázal původ kostky, ale i díky tomu se vytratil prostor pro působení pekla a to vzejde na povrch v docela krátkém časovém úseku a nestihne toho moc zničit. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Postava poručíka Rimmerové (Christine Harnos) z filmu měla být původně muž. Později scenáristé změnili pohlaví postavy na ženu. (ČSFD)
  • Hlas herečky Valentiny Vargas (Angelique) byl předabovaný jinou herečkou kvůli jejímu přízvuku. (ČSFD)
  • V rámci reklamní kampaně byla k vidění různá monstra, jako např. Cenobiti s křídly nebo Ďábelští klaunové, ale v konečné fázi filmu se neobjevili, jelikož studio chtělo vydat film co nejdříve. (HellFire)

Reklama

Reklama