Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Pinhead dostal do vesmíru ! Čekal jsem to teda až tak nejdřív v šestým pokračování týhle kdysi skvěle rozjetý hřebíčkovský série, ale co už. Scénárista tomu dává na prdel už od začátku, na nic se nečeká a už to jede - budoucnost rok 2100 něco > šup zpátečka do 18. století, kde teda jako vzniká kostka > bim současnost ( půlka devadesátek Paříž / New York ) Starý cenobiti fuč, novej páreček vyrobenej z policejních bratří potěšil a ta francouzka nakonec taky nebyla úplně špatná. Až na toho digitálního čokla celkem ucházející díl. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Atkins, který napsal dvojku a trojku, postavil čtyřku na potenciálně zajímavém nápadu zaměřit se na výrobce kostky Lemarchanda a jeho potomky a příběhově se rozkročit mezi 18. stoletím, současností (devadesátkami) a vzdálenou budoucností. Scénář ale moc zajímavý není a zpracování působí lacině, takže je to zajímavé snad jen lehkou podobností s o rok mladším Horizontem události. A sexy Valentinou Vargas. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl tak strašně slabý, když si to porovnám s prvním dílem. Skoro bych řekla, že byl zatím nejhorší. Nikde nic zajímavého, tentokrát ani trikově. Jakákoli děsivost se naprosto vytratila, spolu s logikou. Celé to skákání ze století do století se k tématu vyloženě nehodí. Myslím že tohle se nepovedlo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Áno toto je ten hellraiser na vesmírnej lodi, ktorého som sa v detstve pomerne dosť bál. Ešte lepšie ako treti diel. A to je len dobre, lebo túto hororovú sériu som už chcel vzdať. Super efekty a sci-fi žáner tomu len pridal. Hodnotenie sa pochopiť nedá, ale aspoň v komentároch som našiel ľudí, ktorí hodnotili rovnako, zatiaľ fakt najlepší diel pekelníka. 4* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmom sa miesi ďaleka minulosť,prítomnosť aj ďaleka budúcnosť ale ani jedna z tých dejových liniek nemá úroveň a ani ako celok to vobec nedrží po kope.Je tu veľa dialógov a netušil som,že Pinhead je až tak ukecaný.Herci boli slabý a troškou tiež prispeli k veľmi slabému dojmu.O krvavosti snímky hovoriť nemusím je to hellraiser to už samé o sebe hovorí zato,že krvi a nechutností bude dostatok.Príbeh je rozdielny čo sa týka serie a tu je ešte ukázaná historia kocky a kto ju vytvoril.Ale celé to bolo nemastné-neslané,lebo nemusím byť všímavým pozorovateľom ale tento film kopíruje či terminátora alebo Votrelca.Táto časť bola veľmi slabá či po tvorivej,hereckej aj scenáristickej stránke.Aspoň triky boli dosť vydarené. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Film existuje ve dvou verzích. Jedna z nich je prodloužená a obsahuje vystřižené scény. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film ze série, který byl distribuován také do kin. (gogos)
  • Ve francouzštině jméno postavy Angelique (Valentina Vargas) znamená „andělská“, což je ironie vzhledem k tomu, že tato postava je ve filmu démon. (ČSFD)

Reklama

Reklama