Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn černohumorná legrace a dvojka na ní sice v tomto duchu navazuje, ale vše už je vyhnáno trošku do absurdna a to co bylo v jedničce v pohodě je tady přehnané, ale i tak jsem se pořád ještě bavil, i když ne tolik. No a z Willisovy postavy už taky nešel takovej strach jako v jedničce :-) ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Absolútna trapošina. Scénarista bol sfetovaný, keď toto písal, režisér zrejme trpí duševnou poruchou a herci na čele s Brúsom Výlizom sú asi na pokraji bankrotu, že museli niečo takéto zobrať. Nudné, nevtipné, uvrešťané a Perryho by som najradšej nakopal, za to akého blbca produkuje. Najlepšie by sa pre neho stalo, keby odišiel po Priateľoch predávať niekde do sámošky, alebo si otvoril trafiku, do filmu ale nech sa radšej nepletie. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Blbé. Tak zoufale blbé... Málo děje, málo humoru. Hodně hysterických výlevů, křiku, grimas, trhavých pohybů, klátivé chůze, huhlání, semotamo nějaké to krkání, prdění. Herci hrají ze všech sil! Asi by jsme se tomu měli smát. Ano, toto je film pro milovníky blbých filmů. Podle honocení se jich dosti najde. - - - P.S. Ale možná je Perry bratrem Dejdara... :-P - - - Grrrr......... P.P.S. Až má člověk pocit, že se díval na nějaký nový český film... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nepoučilo ze svých chyb, a je dokonce mnohem horší, než jeho předchůdce, a to taky nebyl žádný zázrak. Zapamatovat si lze hlavně Bruce Willise. Oproti svým hereckým kolegům hrál a jeho kreace nájemného zabijáka na odpočinku má svá světlá místa právě díky vtipnému Willisově ztvárnění. Obrovský herecký propad absolvoval Mathew Perry. Jeho situační komika je natolik otravná a stereotypní, až jsem měl pocit, že neumí nic jiného, než retardovaně pobíhat a podivovat se nad vším a za každých okolností. Kevin Pollak neskutečně přehrává a jeho přízvuk mafiána vynikne pouze v originální verzi, ale není o co stát, protože i když to bylo zamýšleno jako vtip, je to jen nevěrohodný, trapný gag. Zástupkyně něžného pohlaví, Amanda Peet a Natasha Henstridge, měly v popisu práce, pokud možno být krásné, a to se snad i dařilo. Jenže tahle komedie působí jako úděsná slátanina. Vtipné jsou tady dohromady asi dvě scény (opilý Willis, mafiánův výstup na začátku), ale jinak se u filmu moc pobavit nedá. Nemusí to být děsná řachanda, kromě toho ani nejsem příznivcem přemíry humoru, ale na komedii je tam vtipu proklatě málo. Snad jen toho Bruce Willise je pro takové nedomrlé filmy škoda. Nacpal ho do něj jeho bratr producent a možná to předznamenalo hercův pád do tenat ryze béčkových filmů. 20% ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Pokračování této zabijáckovské komedie se vcelku povedlo. Nevim, ale pořád jsem se musel smát jak Willisovi, tak Perrymu, a to v dobrém slovasmyslu. U druhého jmenovaného herce mi už snad i připadá, že tu svou "vtipnou hloupost a naivitu" ani nehraje, ale že už je takový pořád. Hold prostě natáčení Přátel se na něm muselo nějak podepsat. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 54:46 se Oz (Matthew Perry) polekaně odtahuje od Jimmyho (Bruce Willis) s otevřenou pusou a držící se deky. V dalším záběru však sedí u stěny se zavřenou pusou a v jiné poloze. (Iveet)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama