Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (1 081)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

U sci-fi hororu mám problém především v případech, kdy mě neosloví atmosféra (není to hutný, není to osobitý, nemá to schopnost udržet pozornost) a nijak nesoucítím s postavami (trochu dementi, trochu o ničem). Koncept mimozemského záporáka je navzdory neoriginalitě funkční, závěr jako jediný opravdu potěšil a vyšší rozpočet zajistil kvalitní triky i herce, nicméně za rok nebude o tomhle filmu vědět skoro nikdo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som rád za takéto krvavé a napínavé sci-fi s vesmíru s príšerou na štýl prvého Aliena. Je to dobre obsadene, viac ako dobre, ma to fajn potvoru, fajn výpravu, efekty, záver filmu, slušný béčkový príbeh za to s výbornou atmosférou a napätím, ale prvý Alien je kult aj vďaka tomu, že ma lepšie napísané postavy, inteligentnejšie a to nie sú ani vedci. To je asi najväčšie mínus celého filmu, ale inak je to hodne fajn a krvavá sci-fi hororová naháňačka, kde si nemôžete byť istý tým, kto prežije. 80% - 4* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $30,234,022Tržby Celosvetovo $98,905,061Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Mohlo to byť aspoň remeselne zvládnuté a mohlo to byť fajn sci-fi sústo ale réžia je len ako keby poletujúca vo vzduchoprázdne, bez poriadneho miesta, zázemia, pevnej pôdy pod nohami. Chýba tu poctivé napätie a rovnako tak moc nenadchnú ani herci, moc nevtiahnu do deja, dosť to kazí aj naivný prístup pri ohrození života. Mix Votrelca a Gravitácie proste nevyšiel. Pre mňa určite sklamanie. /45%/ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Fajný záver, ale ináč je to iba remeselne ok zvládnutá žánrová šablóna, ktorú zrodila možnosť použitia audiovizuálnych trendov z Gravitácie. Nuda pri nej nehrozí, napätím funguje a na jej hereckú partičku sa dobre pozerá, ale dejové klišé, občasná nelogičnosť a minimálne dve zle zostrihané scény ju z dlhodobého hľadiska zhadzujú do zabudnuteľného priemeru. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wau to byla zase vocasárna... Naštěstí jsem za to nemusel platit, ale tak ok co k tomu psát je to béčkový sci-fi v áčkovým hávu a brutální vykrádačka všeho možnýho, ale to se už podle obsahu dalo čekat. Z hrdinů mě nebavil nikdo jsou to typicky blbý příslušníci lidský rasy a tak jsem místo nich fandil životu, aby jim přinesl smrt, protože nic jinýho si nezasloužili. Jsou tu dvě věci co to zvedají do průměru a to pěkně udělaná příšerka ta se fakt povedla a ten vtipnej konec. Sice jsem tušil, že to tak dopadne, ale pobavil mě to zas jo.50% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama