Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle by měly vypadat kdejaké blockbustery, na které razíme do kina. Takhle už ani seriál nemůže působit. Tohle je tak vysoko nastavená laťka, že si Stranger Things mohou být naprosto jistí, že je z trůnu seriálové tvorby jen tak nikdo nesesadí! A my se jdeme všichni choulit do kouta s čekáním na potřebnou 5. sezónu. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Někdo může namítat, že se nakonec vlastně nic nezměnilo a zbývá nám opět "nekonečné" čekání na závěrečnou řadu. Na druhou stranu jsem se dočkal skvělého finále této řady a předpokládám, že režiséři příště naloží pod kotel ještě více. Během sledování mi vůbec nepřišlo, že by stopáž byla natáhnuta na téměř dvě a půl hodiny. Celý díl svištěl jako formule 1 a kromě skvělých triků nemohu nezmínit postavu Eddieho, který mi nesmírně přirostl k srdci a v závěru mi dokonce vehnal slzy do očí. A závěrečná scéna mě utvrdila v tom, že to příště bude ještě větší masakr. Těším se a věřím, že to čekání se vyplatí. Věřím tomu! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by se v těch 150-ti minutách nenašlo několik pětihvězdičkových momentů, ale na obdivné WOW, to tentokrát nestačí. Protože občas byly ty díry mezi nimi, vyplněné docela tuctovými scénami s přemírou patosu. Ta stopáž pak dává smysl jen zarputilým fanouškům. Osobně jsem trochu zklamaný a další pokračování mi už příjde nad rámec příběhu. Přesto... byť krapet protahované, pořád je to důstojné zakončení řady. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to sakra dlouhé, ale stálo to za to. Akce v každé minutě. Parádní záběry. Super hudba. Vyzdvihnout musím hlavně postavu Eddieho a jeho kytarovou scénku v Upside Down s Master of Puppets. Nemělo to prostě chybu a neskutečně jsem si to užila! Jedinou výtkou je závěr epizody, kde jsem trochu doufala, že se konečně dočkám toho kýženého GRRM konce, avšak Dufferovic hoši to trochu pokaňhali tím oživováním. Nicméně i tak to byla docela solidní hra na emoce. Jsem zvědavá s čím nakonec přijdou v závěrečné sérii... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je obrovským zklamáním po všech stránkách. Strašně natahované a bez špetky napětí. Žádná důležitá postava samozřejmě nezemře, na to nemají tvůrci koule. Záporák je naprosto tuctový, další z těch, co z nějakého důvodu nesnáší celý svět a chtějí ho zničit, aby vytvořili nový a lepší svět, alias Darkside. Spolu s proslovem Vecny jsem musel vytrpět další cringe monolog z úst Mikea, který musel dodat odvahu El. No prostě hodně nepovedené finále a v podstatě celá série. Na finálové epizodě se mi tak líbilo jen zničení Hawkins a Hopperův souboj s mečem. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Délka epizody činí 150 minut a jedná o druhou nejdelší epizodu u seriálů. Rekord drží epizoda Amor Vincit Omnia (2018) seriálu Osmý smysl (od r. 2015), jejíž délka činí 152 minut. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama