Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu si cením, že dělají takovéto filmové epizody, na druhou stranu to až na ten děj bylo až moc dlouhý. Chápu, že některé věci chtějí nechat procítit, ale místy se poslední dva díly vlekly. Škoda, že odkráglovali novou a zajímavou postavu. Max je sice super, mám ji rád, ale tvůrci se musí učit zabíjet i své staré a dlouhodobé postavy. Teď odhalili záporáka a já vůbec nevím, co nám chtějí příště ukázat. Už teď se seriálem dostáváme do menší slepé uličky, tak snad vědí, co dělají... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dĺžka celovečerného filmu a potrebná bola teda každá sekunda. Po prvých 20 minútach nastane finále, ktoré trvá až do konca a strieda jednu neskutočnú scénu za druhou. Vy len pozeráte a bojíte sa o svojich hrdinov. Ako som písal na konci predošlej série, je to masterpiece. Emócie, zimomriavky a obrovské nadšenie, kde som len pozeral s otvorenými ústami. Opäť zapojenie Kate Bishop navodilo husinu. Nevyhli sme sa zase ani slzám. Každá jedna postava dostala priestor a na piatu a finálnu sériu to teda navnadilo neuveriteľne. Zas a znova, Stranger Things nemá na poli seriálov konkurenciu. ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predošlým epizódam mierne sklamanie, ale aj tak to bolo epické finále, plné zvratov, skvelých výkonov, výborného digifestu s predzvesťou toho, že ten skutočny boj Eleven a jej partiu ešte len čaká. Síce si Dufferovci mohli odpustiť všetky tie povzbudzujúce rozhovory, ale inak to bola opäť paráda. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S komentářem dvou posledních dílů jsem trochu počkala a musím říct, že jsem si v té mezeře ráda přečetla a zhlédla reakce jiných a musím na to říct: mám stejné výtky, ale stejně to zbožňuju. Byl poslední díl natahovaný? Ano. Valilo mi to? Ne. Taky mi nevadilo, že se postavy sejdou až po konci, ne během finále. Což jsem čekala celou dobu. Když se zaprvé jedná o prequel páté řady, který začne tím, že se konečně všichni sejdou, všechno si řeknou a teprve potom se spolu pustí do konce. A protože zadruhé to naznačoval i trailer a Journey. A v tomhle díle byly použity oba dva hlavní songy série naprosto geniálním způsobem. A přestože bych mohla být naštvaná, jak některé postavy skončili, jak některé linky nebyly dokončeny, nejsem, vždyť je to seriál! Tak si na to dva roky (snad ne déle, třeba by se Will už nevešel do záběru, předpokládám totiž, že právě v poslední sérii opět bude mít pořádnou linku) počkám. Protože to byla neskutečná emoční jízda, která se mi libila moc, moc, moc... Jinak já jsem moc ráda za rozdělení serie. Proč? Nejsem si totiž jistá, zda by mi v hlavě jelo tolik teorií, kdybych si po sedmém dílu hned pustila osmý. A že jsem koukala, když jsem se všechno dozvěděla! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naši hrdinovia sa na všetkých frontoch chystajú na finálny boj s Vecnom. Dostávajú nečakanú pomoc od Ell, ktorá na diaľku dokáže vniknúť do mysle Max a tam bojovať so svojím dávnym (ne)priateľom. Prevedenie: Ako v každej sérií je aj tu finálna časť vybičovaná do absolútnych extrémov a seriál vyložil všetky svoje karty na stôl. Max ktorá bojuje v mysli. Eddieho sólo na gitare a neuveriteľná Ell. Toto je to, prečo je tento seriál taký obľúbený. Ak si k tomu pridáme, že sa konečne, aspoň raz séria nekončí šťastne je to v podstate zásah absolútne do čierneho. 95% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Na Zimním bále hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (Duoscop)
  • Během rozhovoru v čase 02:06:00 se Nancy (Natalia Dyer) mění poloha kladiva v ruce. (Duoscop)
  • Píseň, kterou hraje Eddie (Joseph Quinn), je „Master of Puppets“ od metalové kapely Metallica. Zasazení skladby je příhodné, jelikož se série odehrává v březnu 1986. To znamená ve stejném měsíci, jako vyšlo stejnojmenné album „Master of Puppets“, které vyšlo konkrétně 3. března 1986. Postava Eddieho tedy měla jenom pár týdnů na to, naučit se skladbu zahrát. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama