Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy shání Barb a dělá si čím dál větší starosti. Zjistí taky, co udělal Jonathan. Joyce je přesvědčená, že se s ní Will snaží komunikovat. (Netflix)

Recenze (51)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barbara sa prebúdza v prázdnom bazéne a volá Nancy, ktorá sa však venuje svojmu priateľovi.Joyce rozvešia po celom dome vianočné svetlá a snaží sa vďaka nim komunikovať s Willom. Šerif Hooper vykoná prehliadku laboratória Dr.Brennera a v pátraní pokračuje aj v knižnici, pretože Brennera podozrieva, že záznam s kamery, ktorý im s večera keď Will zmizol je podvrh. V sonde spomienok El sa objavujú pokusy, ktoré s ňou robil doktor Brenner. Will pomocou svetiel komunikuje s mamou a varuje ju, aby utiekla pred monštrom, ktoré vystúpi zo steny. Chlapci sa spolu s El vydávajú na pátraciu akciu, počas ktorej zbadajú policajtov smerujúcich k jazeru. Keď Mike, Dustin, Lucas a El dorazia na miesto sú svedkami toho, ako z jazera vyťahujú Willove telo. Samotár Jonathan, Joyce, El či chlapci sú sympatickými postavami, avšak seriál Dark či povedzme Castle Rock ma predsa len oslovili o niečo viac. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulý díl mě nijak zvláště neoslovil...ale to co přišlo teď mě vážně dostalo! Postavy začínají dostávat charakter, a myslím že všechny jsem si už stihl oblíbit, což lze zde vidět, jelikož mají hlouvku a já jsem schopen sdílet s nimi pocity a emoce. Eleven je skvělá, a šerif Hopper taky, stejně jako Willova máma...a zkrátka spousta dalších postav. Příběh se tímto dílem začíná opravdu hýbat, a některé zvraty jsou skutečně překvapivé. Velmi napínavý konec a k tomu osvětlení pár záhad z minulých dílů. Zatím nejlepší díl, 95%. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj třetí epizody se ubírá cestou různých pátrání. Tato pátrání vede šerif, Mikeova parta i Nancy a ukazuje se, že minimálně jedno z nich už nemůže přinést pozitivní výsledek. Je škoda, že Willovu matku hraje právě Winona Ryder, tato postava mohla být jednou z nejzajímavějších, ale za současného stavu vždy doufám, že scéna s ní rychle skončí. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že můj zájem upadá a že chlapci jsou mi trochu nesympatičtí. Ale protože byl třetí díl mírně zajímavější než druhý, zkusím ještě čtvrtý. Retro 80 jsou vyvedený výborně, ta hammerovská hudba během a odkaz na nějakou odpovídající pecku na konci, to jsou fakt milý věci, ale spielbergovký kola s kingsovskou zápletkou ve mě ne a ne rozpálit ten správnej zápal. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický koncept vlády ktorá utajuje "top secret" plán ma strašne baví.. Mysteriózne prvky fungujú a ľúbi sa mi, že odkrývajú tajomstvá, pomaličky, ale isto. Zdá sa, že matka strateného chlapčeka prichádza o rozum. Ona však prichádza nato, že jej syn sa nachádza v inej dimenzii a nemôže sa odtiaľ dostať.. Ďalšia obeť, tučnučká Barb už tiež skončila pod nánosom slizu v inej dimenzii, no čo sa stalo s ňou nikto nevie.. Podozrenie šerifa už začína padať na tajnú základňu v lese. Troška chaotickejšia časť. .Ale kvalitu si to stále drží. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama