Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 1

(série)

VOD (1)

Epizody(8)

Ve městě Hawkins, ve kterém se dějí podivné věci, se sice po jednom chlapci slehne zem, ale objeví se dívka, která vládne silami, které jako by byly z jiného světa. (Netflix)

Recenze (191)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Netflix opět potvrzuje kvalitu svých seriálů naprostou topkou letošního roku. Výborné natočené drama, které využívá naplno svou tajuplnost a napětí. Herci jsou kapitola sama o sobě a přestože jsou první díly slabší, pak se to rozjíždí na tolik, že musím jít na plný počet. Druhé série, která má být, bych se bál, ale tohle je opravdu kvalita, přestože kombinuje možná až příliš věcí na jednou. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjistil jsem, že se neumím ptát. Ani jednou jsem důkladněji nedumal po Proč? či Jak?. Naštěstí ale seriál vysvětlení postupně odhaluje. Řada dějových linek je sice jednoduchá a předvídatelná, ale moc mi to nevadilo, protože všechno má příjemnou nebo naopak napínavou atmosféru a dohromady to tvoří osvěžující mix, ke kterému jsem se pokaždé rád vracel. A doufám, že aspoň jeden z dětských herců dokáže zúročit svůj talent a do budoucna o nich ještě v dobrém uslyším. (Netflix) ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka, granát, bomba, uragán, atomovka...... Jeden z nejoriginálnějších a nejpoutavějších seriálů za poslední roky, který je geniálním žánrovým mixem tvůrčích rukopisů Štefana Špilberga a Štefana Krále, a který je víc napínavej jak moje kšandy - je až k nevíře, že tenhle počin nepochází z pera ani jednoho z obou mistrů svého řemesla, poněvadž ta inspirace takovými kulturními šlágry jako 'IT' nebo 'E.T.' je víc než očividná. Dílčí prezentace mytologických prvků Upside Down, neboli světa Druhé strany, naprosto překonává poměry ekvivalentu mysteriózního dramatu. Bratři Dufferové prostě ví jak stylově vykrádat osmdesátkovou popkulturu a zároveň této ikonické éře vzdát hold. No a Millie Bobby Brown jakožto Eleven je jeden z největších talentů svý generace. Tenhle seriál si mě zkrátka okamžitě získal a já se navždy zamiloval...... VERDIKT? Retro obsese nejláskyplnějšího kalibru - prostě nostalgická euforie hadr! 💞 ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria absolútne ničím nesklamala, všetko bolo perfektne vyladené. Svojou atmosférou mi pripomínala prvú časť Votrelca, pretože tu podobne ako tam, po celú dobu tých ôsmich epizód prakticky ani neviete ako ten Demogorgon má vôbec vyzerať. Celú dobu nás necháva v napätí čakať a my si jeho vzhľad môžeme jedine domýšľať. Ani jedna časť pre mňa nebola slabšia a práve preto som sa rozhodol dať každej jednej a aj celej 1. sérii 5*. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svého času nečekaně působivý seriál, kterému se nemohl žádný jiný vyrovnat a u nějž jsme všichni koukali s otevřenou pusou, třebaže jsme ho ne ve všem plnohodnotně pochopili. Pamatuju si, jak tu první osmihodinovku už měl celý svět dávno za sebou a já musel přečkat celý měsíc než se vrátím z tábora a budu moci konečně vyzkoušet tenhle klenot. Nový level mysteriózna v rámci televizního sci-fi. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (52)

  • Na začátku hraje píseň „Sunglasses At Night“ od zpěváka Coreyho Harta. (Duoscop)
  • Při rozhovoru kamarádů padne jméno Michael Myers, postavy maskovaného zabijáka z hororové filmové série Halloween (od r. 1978). (Duoscop)
  • V závěru zazní skladba „Nocturnal Me“ od skupiny Echo & The Bunnymen. (Duoscop)

Reklama

Reklama