Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (47)

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viete prečo sa táto vecička stala popkultúrnym fenoménom? Ľudia sú proste unavený a znechutený z dnešnej neživotnej, od progresivity odporne páchnucej a ľudsky zanedbanej doby. Nostalgia sa čoraz viac stáva nástrojom, s ktorým ľudia dokážu v tomto dojeb@nom svete prežiť. Vďaka za projekty, ako je TENTO! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série presne ako má byť a aké som zhruba očakával, že aj bude. Silné emocie, solídna akcia, trvalejší pobyt v paralelnom svete, rytmické prelínanie dejových línií a na samotný záver znepokojujúci cliffhanger. Plus dostatočné rozuzlenie zápletky, pričom vecí je tu stále dosť na rozohranie tých nových. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první řady se velmi povedla, skvěle temná atmosféra, kterou se s různou intenzitou dařilo tvůrcům udržovat už od pilotního dílu se opět spojila s vystupňovaným napětím a výbornou akcí, tvůrci zodpověděli většinu palčivých otázek, i když neváhali položit nové, na jejichž zodpovězení si budeme muset počkat na další sezónu. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl svým závěrečným odhalením poněkud ztrácí na dosavadní tajemné atmosféře (prostě když se celou dobu bojíte něčeho v temnotách a teď to naplno profláknete, trochu to ztratí své kouzlo). Přesto se opět podařilo nalákat na díly druhé série, protože asi každému je jasné, že takhle to skončit nemůže. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální závěr, naprosto úžasné a učebnicové. Na všechny dříve položené otázky bylo zodpovězeno, vše se uzavřelo a při té příležitosti se nahodilo pár návnad pro příště. Co mi osobně udělalo radost je pocitový odkaz na můj oblíbený Silent Hill (ne tak gore, ale v rámci možností OK ;)) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)
  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)

Reklama

Reklama