Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (279)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitchin! 'Stranger Things 2' jsou takřka bezchybným sequelem cameronovského střihu – je to větší a je to lepší. Expozice i narace nikam nespěchá, poutavě reflektuje konsekvence závěru první řady, a slouží jako pomyslný vypravěčský build-up/set-up pro nadcházející příběhový vývoj. Z hlediska formy a stylu je druhá řada čistokrevný mysteriózní horor, který brilantně variuje jak žánrové kontury, tak autorské prvky Spielberga, Camerona a Kinga. Co dodat? Samvěd Křepelka steals the show! Eleven a její kudrnatý háro je cute af..... tohle že nepochází z pera Stephena Kinga? No potěš demo-pejska. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do očí bijící vyšší rozpočet projektu vůbec neuškodil, a tak nezbývá než doufat, že třetí série s tou řadou načrtnutých motivů naloží stejně famózně jako první dvě.. Duffers Brothers se tentokráte odkazují na takové bijáky jako Terminátor, Vymítáč Ďábla či Vetřelec, některé scény přímo parafrázují, s těmi odkazy však pracují ještě šikovněji a sofistikovaněji.. Neskutečná nálož nejočekávanějšího série.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přece jen mi druhá sezóna přišla trochu slabší než sezóna první, ale musím uznat, že je to pořád hodně dobré a poslední díl jsem si užíval. Ten retro nádech trochu zeslábnul, což mi přišlo jako škoda, ale sem tam dobře vykoukl. Některé dějové odbočky se zdály skoro zbytečné, ale ty postavy si stejně oblíbíte. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Stranger Things dokázala to samé, co série první. Přišla s dalším mysteriozním příběhem, který nenápadně navazuje na příběh ze série první a přitom si vytváří naprosto soběstačné a sebejisté prostředí, které mě prostě bavilo od začátku do konce. Osmdesátková atmosféra je cítit i z účesů na hlavě a hezké jsou i momenty, kdy tvůrci naprosto vědomě naráží na řadu tehdejších filmařských legend od Terminatora počínaje po Indiana Jonese konče. Ke konci série jsem si přál, aby nám ústřední parta s Jedenáctkou v čele nikdy nezestárla a zůstala pořád tak super, jako tomu je teď. Snad třetí série přijde co nejdříve... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things byli famozni v prvni casti prvni serie. Dokud to bylo mysteriozni a drzelo si to napeti a ocekavani z toho co se deje. Ve chvili, kdy tenhle trumf padnul to byl uz jen nezbytny dojezd a jasne jsem psal, ze tohle dalsi radu nepotrebuje, protoze to nejlepsi uz ma serial za sebou. Druha serie to jen naprosto dokonale potvrzuje. Stale je tam ta 80tkova hudba a dobri herci, takze je to ok koukatelny, ale scenar je uz pomerne dost zoufale vareni z vody a ve chvili kdy se to zacne zvrtavat v jakysi Resident Evil uz jsem jen obracel v oci sloup. 5/10 ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Keď Bob (Sean Astin) privezie Willovi (Noah Schnapp) hlavolamy v čase 24:00, stierače auta sú po zastavení vodorovne. Keď odchádza, stierače sú posunuté šikmo. (andrejba)
  • Z kazety hraje píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)
  • Na začátku epizody zazní písně „Whip It“ od skupiny Devo, „Just Another Day“ od skupiny Oingo Boingo, „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpinos, „Spooky Movies“ od Garyho Paxtona a „Every Other Girl“ od Prehistoric Wolves. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama