Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to, čeho jsem se bál, první série byla tak kvalitní, že ta druhá jí nemohla dorovnat i když šanci by možná i měla, kdyby si tvůrci neodpustili pár klasických chyb. Přidání nových postav nemělo prakticky žádný zásadní význam, jen bylo zpomaleno tempo celé série. První dva díly skoro až o hovně, naštěstí v druhé polovině se série rozjede na plný pecky a hned mělo vše potřebný grády, napětí, scény zapadající do celku. Při závěrečný ploužákový diskošce jsem si vzpoměl na svý pubertální časy, to bylo moc krásný a přesný. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things byli famozni v prvni casti prvni serie. Dokud to bylo mysteriozni a drzelo si to napeti a ocekavani z toho co se deje. Ve chvili, kdy tenhle trumf padnul to byl uz jen nezbytny dojezd a jasne jsem psal, ze tohle dalsi radu nepotrebuje, protoze to nejlepsi uz ma serial za sebou. Druha serie to jen naprosto dokonale potvrzuje. Stale je tam ta 80tkova hudba a dobri herci, takze je to ok koukatelny, ale scenar je uz pomerne dost zoufale vareni z vody a ve chvili kdy se to zacne zvrtavat v jakysi Resident Evil uz jsem jen obracel v oci sloup. 5/10 ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha rada serial mi prisla mozna jeste o trochu lepsi, nez ta prvni. V prvni serii tahne dlouho prijemna idylicka atmosfera a tajemno, druhou serii uz tahne pomerne zajimavy pribeh v jiz zabehlych kolejich, kde nove postavy nepusobi strojene a jsou prijemnym zpestrenim. Bratr Max vypada, ze o nem jeste asi uslysime - naopak Sean Astin uz asi slyset nebude (coz je skoda, protoze jeho intous me dost bavil). Druhy rade dam o hvezdu vic, prestoze sedma epizoda s punkama me naprosto srala a nektery postavy se dle meho chovali hodne debilne (Eleven ala Trinity, Dustin). ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bigger, stronger, faster. Šlape to bez větších zaváhání, ale vlastně chvílemi až příliš na jistotu. Ve třinácti uměla děcka svoje vztahy vyhrotit i v osmdesátkách, nepochybuji o tom a trochu mě mrzí to opatrné našlapování kolem. Každopádně, letos ještě o něco víc než před rokem je vidět, jak moc je to Dufferovic dítko, se kterým si rozumí nejlépe oni. To režijní drolení dost bije do očí a na plnou palbu se to vyšvihne až v úplném závěru. Koketoval jsem s tou myšlenkou už minule, ale tenhle nepřiznaný filmový portál do Black messa ocení devět doktorů Freemanů z deseti. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší rozjezd, od třetího dílu pěkně vytuněný až do šestýho! Ovšem při sedmým dílu trochu spadl řetěz ( chápu proč ho tam dali, ale prostě moc vybočil z konceptu ). No a závěr někdy moc tlačí na pilu, někdy moc klišoidní. Nové postavy se ale povedly, to musím pochválit. Takže pořád dost dobrý, ale už ne za max. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)
  • V epizodě zazní písně „This Is Radio Clash“ od skupiny The Clash a „Push It To The Limit“ od Paula Engemanna. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama